woensdag 19 augustus 2020

Tencent neemt belang in gamebedrijf Voodoo

Tencent neemt belang in gamebedrijf Voodoo
De Chinese internetgigant Tencent neemt een minderheidsbelang in Voodoo, een populaire Franse ontwikkelaar van mobiele games met 300 miljoen maandelijkse actieve gebruikers.
Lees verder

AP: Privacy corona-app gebruikers nog onvoldoende gewaarborgd
De privacy rond corona-app CoronaMelder is nog onvoldoende gewaarborgd. De Autoriteit Persoonsgegevens (AP) adviseert het kabinet de app pas in […]
Lees verder

Amazon in onderhandeling over transformatie warenhuizen naar dc's
Een van de grootste eigenaren van Amerikaanse winkelcentra, Simon Property Group, is in gesprek met Amazon over de transformatie van warenhuizen naar distributiecentra.
Lees verder

Trump sluit zich aan bij Amerikaanse TikTok rivaal Triller
Het lijkt opnieuw een provocatie: Donald Trump heeft een account geopend op Triller, een in New York gevestigde rivaal van het Chinese TikTok die Trump wil verbieden.
Lees verder

Virginia eerste Amerikaanse staat met corona-app
Virginia is de eerste Amerikaanse staat met een trackingapp voor coronagevallen, gebaseerd op het platform dat Apple en Google eerder dit jaar hebben geïntroduceerd.
Lees verder

Google Duo mogelijk vervangen door Meet
Videobelapp Google Duo wordt mogelijk vervangen door Meet. De ontwikkeling van beide apps is al samengebracht onder de vlag van G Suite en wordt intern Duet genoemd, een samentrekking van Duo en Meet.
Lees verder

E-commerce omzet Walmart groeit enorm door corona
De e-commerce omzet van het Amerikaanse warenhuis Walmart is met 79 procent gegroeid in het tweede kwartaal, grotendeels dankzij corona. […]
Lees verder

Privacy-activist Schrems klaagt bedrijven aan wegens privacy shield
De Oostenrijkse privacyadvocaat Max Schrems heeft namens de door hem opgerichte organisatie Noyb niet minder dan 101 klachten ingediend bij […]
Lees verder

Facebook test TikTok kloon in India
Facebook test alweer een TikTok-kloon, dit keer in India, zijn grootste markt gemeten naar het aantal gebruikers.
Lees verder