vrijdag 7 augustus 2020

Op zoek naar een goede belegging? Koop een tas!

Op zoek naar een goede belegging? Koop een tas!
Designerhandtassen zijn uitgegroeid tot de lieveling van beleggers. Zo ging er bij het Londense veilinghuis Christies een Birkin-tas van het Franse luxemerk Hermès onder de hamer voor een kwart miljoen euro.
Lees verder

Wielrenner Jakobsen stabiel maar in coma na 'schandalige actie' Groenewegen
De Nederlandse wielrenner Fabio Jakobsen ligt in ernstige, maar stabiele toestand in coma. Tijdens een massasprint in de Ronde van Polen werd hij door landgenoot Dylan Groenewegen met ruim 80 kilometer per uur in de hekken gebeukt. De hele wielerwereld spreekt schande van het incident.
Lees verder

Beiroet begint met puinruimen; zeker 135 doden
Beiroet is begonnen met puinruimen een dag na de enorme explosie in de Libanese hoofdstad. Het dodental staat inmiddels op 135 en zeker 5.000 mensen zijn gewond geraakt. Naast de gevolgen van de explosie moet ook rekening worden gehouden met het coronavirus.
Lees verder

Introductieweken gaan in aangepaste vorm door
Deze ochtend kwam het nieuws dat de introductieweken dit jaar niet door zouden gaan, maar bronnen bevestigen aan BNR dat de introductieweken in beperkte mate toch door mogen gaan. Vanavond houden premier Mark Rutte en minister Hugo de Jonge een persconferentie over de huidige stand van zaken...
Lees verder

Beiroet krabbelt met veel moeite weer op
Beiroet werd vanochtend wakker in een ravage. Er zijn zeker 135 doden en 5000 gewonden gevallen. Ook worden er nog steeds veel mensen vermist. De reddingswerkzaamheden komen inmiddels op gang. En de Libanezen proberen er het beste van te maken.
Lees verder

Teststraat Eindhoven heeft binnen 24 uur uitslag
Een teststraat op Schiphol, voor reizigers uit risicogebieden. Dat is een van de verwachtingen van de persconferentie van premier Rutte en minister De Jonge. In Eindhoven hebben ze al het heft in eigen handen genomen, want daar kan je je sinds enkele dagen laten testen op corona, recht tegenover de...
Lees verder

Rutte: 'Horecagasten moeten gegevens achterlaten'
Tijdens de corona-persconferentie heeft premier Mark Rutte laten weten dat gasten van de horeca hun contactgegevens en naam achter moeten laten. Daarbij komt ook dat gelegenheden 14 dagen dicht moeten als er een besmetting daar heeft plaatsgevonden.
Lees verder

KHN: 'Wij zijn verbaast over de maatregelen'
Voorzitter Rober Willemsen van Koninklijke Horeca Nederland is verbaast over de maatregelen van premier Mark Rutte. Dat laat hij weten aan BNR. Ook laat hij weten dat hij vindt dat de clubs en discotheken ook open kunnen.
Lees verder

KHN: 'Wij zijn verbaasd over de maatregelen'
Voorzitter Robèr Willemsen van Koninklijke Horeca Nederland is verbaasd over de maatregelen van premier Mark Rutte. Dat laat hij weten aan BNR. Clubs en discotheken zouden wat hem betreft open kunnen.
Lees verder

Arbeidsinspectie gaat strenger handhaven op coronaregels
De arbeidsinspectie gaat strenger handhaven op coronaregels op de werkvloer. Bij de Inspectie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid werden tot en met 2 augustus bijna 2.797 meldingen gedaan door werknemers vanwege het overtreden van die regels, zo meldt de Inspectie tegen BNR.
Lees verder

Achterstallig onderhoud ventilatie scholen is te groot
Installateurs en leveranciers redden het niet om voor de winter alle verouderde schoolgebouwen van goede ventilatiesystemen voorzien. Dat zegt de Vereniging van Luchttechnische Apparaten, de VLA, tegen BNR.
Lees verder

'Uitgeholde GGD'en moeten nu bal inkoppen'
'Het virus is bezig aan een gevaarlijke opmars. De cijfers liegen er niet om', Dat zei Rutte gisteren tijdens zijn persconferentie. Hij waarschuwde Nederland dat de cijfers op dit moment de verkeerde kant uitgaan en kondigde extra maatregelen aan.
Lees verder