zaterdag 8 augustus 2020

Mobile World Congress gedeeltelijk of geheel virtueel

Mobile World Congress gedeeltelijk of geheel virtueel
Het Mobile World Congress, dat in maart 2021 in Barcelona wordt gehouden, krijgt virtuele elementen. Dat meldt TechRadar. Ook sluit de organisatie een virtueel alternatief niet uit.
Lees verder

TU Delft stelt 16 vacatures open voor Universitair Docenten in AI onderzoek
De TU Delft wil 16 getalenteerde onderzoekers werven om deel uit te maken van een florerende Artificial Intelligence (AI) gemeenschap die de kruisbestuiving tussen talenten met verschillende expertises en disciplines bevordert. De functies zijn gericht op zowel AI-experts als op degenen die AI willen toepassen in hun Science, Technology, Engineering of Design vakgebied.
Lees verder

AVG-aspecten PSD2-richtlijn open voor consultatie
De European Data Protection Board (EDPB) heeft richtlijnen opgesteld over de verhouding tussen de PSD2-richtlijn en de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG). De openbare consultatie loopt tot en met 16 september 2020.
Lees verder

Leegloop bij Samsung Bixby
Adam Cheyer, een van de mannen achter Apples Siri, heeft Samsung verlaten. Daar werkte hij aan spraakrivaal Bixby.
Lees verder

Collect&Go breidt thuislevering via burenbezorgers uit naar Brugge en Gent
De Belgische bezorgdienst Collect&Go breidt haar experiment met burenbezorgers uit naar Brugge en Gent. Sinds begin dit jaar test Colruyt […]
Lees verder

Facebook lanceert iOS gamingapp zonder games
Facebook heeft een iOS gamingapp ontwikkeld, maar die mag van Apple niet worden gebruikt voor de verspreiding van games, zoals op Android wel mogelijk is.
Lees verder

Infographic: marketing via TikTok
Er was flink onrustig rond TikTok afgelopen week, dankzij de ban die Donald Trump heeft afgeroepen. Met 2 miljard downloads wereldwijd begint het videoplatform ook steeds meer de aandacht van marketeers te trekken. Zeker met de introductie van het doet-het-zelf advertentieplatform TikTok for Business. Waar moeten marketeers rekening mee houden?
Lees verder

Eerste indruk: macOS Big Sur
Iets later dan Apple zelf had beloofd, is donderdag de eerste publieke b├Ęta van macOS Big Sur verschenen, de grote verrassing van het (virtuele) ontwikkelaarscongres van Apple.
Lees verder

Cristina Berta Jones (Picnic): 'De ware innovatie zit in de last mile'
'Building the best milkman on earth', vermeldt het LinkedIn-profiel van Cristina Berta Jones. Dat is haar missie met Picnic, waar ze in het 'leadershipteam' zit en een vrije rol heeft, gericht op internationale groei. "Van buitenaf is de innovatie voor sommigen moeilijk te zien."
Lees verder