maandag 31 augustus 2020

Kleine groei Bax Music

Kleine groei Bax Music
De internationaal werkende online muziekwinkel Bax Music uit Goes boekte vorig jaar een omzet van 115,7 miljoen euro, een plus van vijf miljoen.
Lees verder

2000 Indiase retailers klagen Amazon aan
Zeker 2000 onlineretailers uit India zijn een antimededingingszaak begonnen tegen Amazon. Het Amerikaanse bedrijf zou verkooppartners voortrekken die zeer lage prijzen rekenen voor hun artikelen.
Lees verder

Internetaanbieder Delta getroffen door DDOS aanval van 'ongekende omvang'
Internetaanbieder Delta kampt met een omvangrijke DDoS aanval, waardoor een groot deel van de diensten vrijdag onbereikbaar was. Reden van de cyberaanval is onduidelijk.
Lees verder

Landelijke uitrol van CoronaMelder-app uitgesteld
De landelijke invoering van de Nederlandse CoronaMelder-app op 1 september gaat niet door. De Kamer wil eerst stemmen over een tijdelijke wet die het gebruik van de app regelt. Dit mede op verzoek van de Autoriteit Persoonsgegevens.
Lees verder

Cryptomunten mijnen naar zeven gigawatt
Hoewel de interesse voor bitcoin niet meer zo groot is als enkele jaren geleden, heeft het 'mijnen' van cryptomunten een record bereikt. Volgens Cambridge Centre for Alternative Finance heeft dat directe gevolgen voor het energieverbruik. Het jaarlijkse verbruik is vergelijkbaar met de productie van zeven kerncentrales of 21,8 miljoen zonnepanelen (zeven gigawatt, 63.32 terawatt-uur).
Lees verder

Infographic: Een op drie Nederlanders verwacht nooit slachtoffer te worden van internetoplichting
Maar liefst 33 procent van de Nederlanders verwacht nooit het slachtoffer te worden van oplichting via het internet. Dit blijkt uit onderzoek van VPNdiensten.nl onder 1052 Nederlanders, uitgevoerd door Panelwizard. Acht op de tien ondervraagden vreest dat hun (groot)ouders wel online worden opgelicht.
Lees verder

Sprekers van Oger en Parfumado naar Emerce Fashion
Sprekers van Oger, het Amsterdam Fashion Institute en Parfumado komen naar Emerce Fashion op 17 september. Dat dit keer als thema heeft Fashion Forward.
Lees verder

Online omzet in juli ruim 38 procent hoger
De online omzet was in juli 38,3 procent hoger dan in dezelfde maand een jaar eerder. Webwinkels hebben 29,6 procent meer omgezet. De online omzet van winkels waarvan de verkoop via het internet een nevenactiviteit is (multi-channelers) groeide zelfs met 51,4 procent.
Lees verder

Signify lanceert nieuwe WiZ producten
Signify, het bedrijf achter Philips Hue, heeft nieuwe producten van dochtermerk WiZ gelanceerd. WiZ staat voor connected lighting, waarbij niet gebruik wordt gemaakt van een hub, maar van wifi.
Lees verder