maandag 3 augustus 2020

Fullfillmentbedrijf Byrd naar Nederland

Fullfillmentbedrijf Byrd naar Nederland
Byrd ontvangt een kapitaalinjectie van vijf miljoen euro en wil daarmee zijn fullfillmentdiensten uitbreiden naar Nederland en Frankrijk.
Lees verder

Pinterest passeert 400 miljoen gebruikers
Prikbord Pinterest realiseerde in het tweede kwartaal een bescheiden omzetgroei van 4 procent naar 272 miljoen dollar. Het nettoverlies bedroeg 101 miljoen.
Lees verder

'Trump kondigt maatregelen tegen TikTok aan'
President Trump wil dat TikTok zijn aandelen verkoopt en zich losmaakt van de Chinese moeder ByteDance. Volgens Bloomberg kan dat elk moment bekend worden gemaakt. Dat hierover een besluit zou komen was al langer bekend.
Lees verder

Drie verdachten Twitter hack aangehouden
Het meesterbrein achter de Twitter hack zou vandaag zijn gearresteerd. Het gaat om een 17-jarige inwoner van Tampa, Florida.
Lees verder

Amazon krijgt groen licht voor internetsatellieten
Amazon heeft toestemming gekregen van de Federal Communications Commission (FCC) om 3236 internetsatellieten te lanceren. Het breedbandproject van de retailer heet Project Kuiper.
Lees verder

Infographic: merkcampagnes via Facebook
Facebook heeft zelf een aantal tips gepubliceerd over het hoe je merkcampagnes op het platform kunt verbeteren. Vaak gaat het om schijnbaar kleinere veranderingen, die toch een grote impact kunnen hebben. Zie ook de bij deze infographic behorende video.
Lees verder

Hands-on: Auping Smartbase anti-snurkfunctie
De elektrisch verstelbare spiraalbodem van Auping is al geruime tijd een succesnummer in de slaapkamer. De overstap naar een 'connected' versie is natuurlijk een inkopper. Nu nog de juiste functies die meer toevoegen dan een veredelde afstandsbediening op je smartphone. De anti-snurkfunctie is er eentje van.
Lees verder

'Mogelijke deal tussen TikTok en Microsoft'
Microsoft lijkt toch een rol te gaan spelen in het conflict tussen TikTok en de regering Trump. Achter de schermen is volgens Reuters onderhandeld over Amerikaanse gebruikersdata die bij Microsoft zouden kunnen worden ondergebracht.
Lees verder

Microsoft wil met andere partijen TikTok overnemen
Microsoft heeft bevestigd dat het de intentie heeft om de video-app TikTok over te nemen, desnoods met investeerders samen. De verkoop moet 15 september geregeld zijn.
Lees verder