donderdag 13 augustus 2020

Digitale missie voor start-ups InnoVEX Virtual

Digitale missie voor start-ups InnoVEX Virtual

Bent u een innovatieve techstart-up en klaar voor uitbreiding naar Aziƫ? Wilt u zakendoen, samenwerken of contacten leggen met Taiwanese bedrijven en investeerders? Of de markt verkennen? Neem dan deel aan InnoVEX Virtual, een online beurs voor start-ups.

Deze virtuele missie voor start-ups richt zich op het versterken van de positie van Nederlandse start-ups op de Taiwanese en Aziatische markt. De focus ligt daarbij op innovatieve tech-oplossingen.

Lees verder

Nederlandse innovatie biedt duurzame energie voor vluchtelingen

Meer dan 2000 huishoudens in een vluchtelingenkamp in Oeganda hebben sinds kort toegang tot elektriciteit. Die elektriciteit komt via zonnelantaarns en zonnepanelen. Dit is mogelijk dankzij het pilotproject Access to Modern Energy in Humanitarian Settings (AMPERE).

Lees verder

Webinar India & The Netherlands: accessing Urban Data - Co-creating Livable Smart Cities

Data speelt een steeds grotere rol in het plannen en beheren van onze steden. In dit webinar duiken we in de praktijk van de Urban Data in India en Nederland. Hoe haal je de juiste data op, hoe standaardiseer je deze en hoe pas je de data toe? Kortom: hoe realiseren we slimme en duurzame steden?

In het webinar staat innovatie op het terrein van urban data in India en Nederland centraal.
3 experts uit India en Nederland nemen u mee in de laatste ontwikkelingen:

Lees verder

Registratie in LORI-database voor pluimveecontingenten uiterlijk 31 augustus

Nieuwsbericht 20.055 – Wilt u inschrijven voor pluimveecontingenten die openen op 1 januari 2021? Voor sommige contingenten moet u geregistreerd zijn in de LORI-database.

Lees verder

Save the date: China Business Week 2020

Bent u een potentiƫle, startende of ervaren exporteur? Ontdek uw kansen in China! Doe in september (online) mee met de China Business Week.

De registratie hiervoor opent binnenkort, dus houd onze social media in de gaten.

Onderwerpen

De volgende onderwerpen (gerelateerd aan zakendoen in China) staan onder meer op het programma:

Lees verder