maandag 3 augustus 2020

Apple wil forse huurverlaging Britse winkelpanden

Apple wil forse huurverlaging Britse winkelpanden
Apple wil tijdelijk minder betalen voor de huur voor zijn 38 Britse winkelpanden. In sommige gevallen moet het bedrag met de helft omlaag. Wel wil Apple in ruil voor die verlaging de huurcontracten verlengen, meldt The Sunday Times.
Lees verder

PostNL verhoogt pakketcapaciteit met 40 procent
COVID-19 heeft het gedrag van de consument wezenlijk veranderd. Er wordt steeds meer online besteld. Dat constateert PostNL bij de presentatie van de halfjaarcijfers.
Lees verder

Omzet McDelivery verdriedubbeld
De omzet van McDonald's bezorgservice McDelivery is in 2019 verdriedubbeld ten opzichte van 2018. De uitrol van de dienst is de afgelopen maanden verder opgeschaald. De restaurantketen verwacht eind 2020 honderdvijftig (bestel)punten met de bezorgpartners Uber Eats en Thuisbezorgd.nl te realiseren, een verdriedubbeling ten opzichte van begin 2019.
Lees verder

Wehkamp: 'Handelsresultaat omhoog, nieuwe strategie werkt'
Wehkamp Groep heeft zijn onderliggende financiƫle resultaten in het boekjaar van april 2019 tot maart 2020 naar eigen zeggen aanzienlijk verbeterd. Het handelsresultaat steeg met meer dan 50 procent ten opzichte van een jaar eerder tot 24 miljoen euro. De totale klantenomzet daalde overigens licht met 3 procent tot 640 miljoen euro.
Lees verder

Albert Heijn op zoek naar techtalent via wervingscampagne
Albert Heijn gaat de komende tijd op zoek naar data-, digital- en techtalent. Met de arbeidsmarktcampagne AH Technology: Reinventing Food […]
Lees verder

Microsoft kleedt spraakhulp Cortana uit
Microsofts spraakhulpje Cortana krijgt een nieuwe toekomst. Dat de mobiele app voor iPhones en Android zou verdwijnen buiten de VS was al bekend, nu gaan ook diverse integraties verdwijnen, waaronder de ondersteuning voor luidsprekers van Harman.
Lees verder

Rotterdam lanceert subsidieregeling voor slimme energienetwerken
De gemeente Rotterdam gaat een nieuwe subsidieregeling aanbieden om de ontwikkeling van slimme energienetwerken. Met deze subsidieregeling wil Rotterdam vaart maken met de aanleg en uitrol van innovatieve energiesystemen (zogenaamde Smart Energy Systems), die nodig zijn voor de toenemende vraag naar schone energie in stad en haven.
Lees verder

Rakuten sluit marktplaats Buy.com
Het Japanse Rakuten stopt met de Amerikaanse webwinkel Buy.com. Het bedrijf trekt zich terug uit de Amerikaanse markt, waarbij 87 mensen hun baan verliezen.
Lees verder

Budgettoestel Google weer niet in Nederland verkrijgbaar
Eindelijk is hij aangekondigd, maar wederom niet in Nederland beschikbaar: Googles Pixel 4a smartphone.
Lees verder