woensdag 1 juli 2020

WordProof wint 1 miljoen euro in wedstrijd Europese Commissie

WordProof wint 1 miljoen euro in wedstrijd Europese Commissie
De Nederlandse startup WordProof is als eerste geƫindigd in de pan-Europese wedstrijd Blockchains for social good van de Europese Commissie en heeft daarmee 1 miljoen euro gewonnen. WordProof, opgericht in 2019, wist de 175 andere deelnemers uit heel Europa achter zich te laten.
Lees verder

Privacytoezicht TikTok naar Ierland
TikTok verplaatst de verantwoordelijkheid voor privacytoezichthouders in Europa van Amerika naar Dublin.
Lees verder

Digitale voedingscoach van Jumbo helpt fanatieke wielrenners
Jumbo maakt zijn persoonlijke voedingscoach in de vorm van een app beschikbaar voor mensen die fanatiek wielrennen. Jumbo Foodcoach geeft een persoonlijk en professioneel voedingsplan om beter te kunnen presteren tijdens trainingen en wedstrijden.
Lees verder

KBC laat klanten met wearables betalen
Klanten van KBC en de zusterbank CBC kunnen voortaan contactloos betalen met wearables, zoals een ring of een armband. KBC is de eerste Belgische bank die dit aanbiedt.
Lees verder

Fivver lanceert Nederlandse site
De internationaal bekende marktplaats voor zakelijke creatieve diensten Fivver opent een Nederlandse vertaling van zijn site.
Lees verder

Airbnb naar rechter om terugbetalen servicekosten te voorkomen
Door zelf een rechtszaak aan te spannen tegen claimorganisaties probeert Airbnb te voorkomen dat het servicekosten moet terugbetalen aan klanten en woningverhuurders in Nederland. Op maandag 29 juni 2020 is het platform hiervoor een procedure begonnen bij de rechtbank in Rotterdam.
Lees verder

Samsung blijft weg van vakbeurs IFA
De eerste afvaller van de Duitse elektronicabeurs IFA is bekend en de organisatie zal er niet blij mee zijn: Samsung blijft weg. 'We hebben besloten om onze belangrijkste nieuws en aankondigingen dit jaar te presenteren op onze eigen digitale evenement in begin september,' laat Samsung weten.
Lees verder

Vakanties.nl koopt Zoover
Vakanties.nl is de nieuwe eigenaar van recensie- en boekingssite Zoover. Zoover wordt in de nieuwe constellatie gepositioneerd als het hoofdmerk.
Lees verder

Dominique Leroy schikt met Belgische justitie
Dominique Leroy, de voormalige CEO van het telecombedrijf Proximus, heeft een minnelijke schikking getroffen met de Belgische justitie, waarmee er een einde komt aan haar voorkenniszaak.
Lees verder