woensdag 29 juli 2020

Tweederde handel Amazon.de door externe verkopers

Tweederde handel Amazon.de door externe verkopers
De coronacrisis heeft Amazon in Duitsland geen windeieren gelegd, want externe verkopers hebben nóg meer gegenereerd via het Amerikaanse platform dan vorig jaar.
Lees verder

Videoland test doorgifte live zenders
RTL Nederland houdt een proef met doorgifte van zijn live tv-zenders naar Videoland. Daarmee wordt het gat tussen lineaire tv op de kabel en televisie achter een betaalmuur verkleind.
Lees verder

'Google Pixel 4a verschijnt begin augustus'
Volgens YouTuber Jon Prosser moet het op 3 augustus toch echt gaan gebeuren: dan verschijnt de reeds maandenlang uitgestelde Pixel 4a smartphone van Google.
Lees verder

Tencent passeert Facebook als duurste sociaal medium
Het Chinese internetbedrijf Tencent is afgelopen uren Facebook gepasseerd als het bedrijf met de hoogste beurswaarde ter wereld. De eigenaar van onder meer WeChat, PUBG en het grootste muziekbedrijf ter wereld wordt door aandeelhouders gewaardeerd op 670 miljard dollar.
Lees verder

Carrefour en Uber Eats lanceren boodschappendienst in België
De Franse supermarkt Carrefour en Uber Eats gaan hun gezamenlijke boodschappendienst, in april in Parijs gelanceerd, uitrollen voor heel Frankrijk en voor België.
Lees verder

Vakbeurs CES slaat Las Vegas over
De grote elektronicabeurs CES vindt volgend jaar januari volledig virtueel plaats. De organisatie laat vandaag weten dat de omstandigheden het niet toelaten om duizenden mensen in Las Vegas te ontvangen.
Lees verder

Groei eBay zou kunnen tegenvallen
Het aandeel eBay verloor nabeurs 6 procent van zijn waarde na teleurstellende vooruitzichten voor de rest van het jaar. De […]
Lees verder

Google legt nieuwe onderzeese datakabel VS-EU
Zonder financiële hulp van derde partijen gaat Google een volgende onderzeese datakabel tussen de VS en Europa leggen. De kabel 'Grace Hopper', een verwijzing naar een computerwetenschapper, wordt eind 2022 in bedrijf genomen.
Lees verder

McDonalds wil meer bezorgen
McDonald's zal zich in de tweede helft van 2020 meer gaan richten op de promotie van de bezorgopties. Dat zegt financieel directeur Kevin Ozan naar aanleiding van de kwartaalcijfers.
Lees verder