donderdag 16 juli 2020

Microsoft snijdt in MSN, algoritmen nemen werk over

Microsoft snijdt in MSN, algoritmen nemen werk over
Microsoft gaat het team voor zijn nieuwsdienst MSN flink afslanken. Om hoeveel werknemers het gaat is niet bekend. Het bedrijf wil geen toelichting geven.
Lees verder

EU grote verliezer in staatssteunzaak Apple
Apple hoeft de miljardenboete die het in 2016 kreeg opgelegd van de Europese Commissie vanwege verkapte miljardensteun niet te betalen. Dat heeft het Gerecht van de Europese Unie vandaag bepaald.
Lees verder

ThiemeMeulenhoff en Microsoft integreren lesmethodes in Teams
ThiemeMeulenhoff en Microsoft Education hebben een oplossing ontwikkeld voor online onderwijs. Leerlingen die voor school digitale lesmethodes volgen van  ThiemeMeulenhoff,  kunnen dat vanaf nu volledig doen in Microsoft Teams.
Lees verder

Rotterdamse MiGuide trekt forse investering aan
Het Rotterdamse MiGuide heeft een investering van 650.000 ontvangen. Twee investeringsfondsen, onder leiding van Healthy.Capital, steken geld in het bedrijf.
Lees verder

Marc Schussler weg bij Spotler Nederland
Marc Schussler, oprichter en directeur van emailspecialist Spotler Nederland, vertrekt per 1 augustus. Hij draagt zijn taken over aan het huidige management.
Lees verder

blowUP media vergroot digitaal OOH netwerk
Grootformaat (Digital) Out of Home exploitant blowUP media heeft een contract getekend voor de exploitatie van 22 Super Motions in de Nederlandse winkelcentra van Kl├ępierre.
Lees verder

Zoom levert nu ook eigen hardware
Videobelbedrijf Zoom lanceert Zoom for Home, een nieuwe productcategorie met software- en hardware om thuiswerken te ondersteunen.
Lees verder

Twitter-accounts massaal gehackt
De Twitteraccounts van onder anderen Elon Musk, Bill Gates, Jeff Bezos, Barack Obama en bedrijven als Uber en Apple zijn door hackers gebruikt voor bitcoin oplichting. Gebruikers werden aangemoedigd om bitcoins te kopen die Teslabaas Musk zou verdubbelen.
Lees verder

Zalando sluit 'uitzonderlijk sterk kwartaal' af
Zalando is optimistisch over de toekomst na wat het noemt 'een uitzonderlijk sterke prestatie in het tweede kwartaal van 2020'. De Duitse online retailer verwacht een sterke en winstgevende groei voor het hele jaar, waarbij de handelsomzet met 20 tot 25 procent zal groeien.
Lees verder