donderdag 9 juli 2020

Digitale missie Mobiliteit Antwerpen stad en regio

Digitale missie Mobiliteit Antwerpen stad en regio

Bent u actief in duurzame woon-, verkeer- en vervoersystemen of energiezuinige voertuigen? Wilt u deze expertise in de stad en regio Antwerpen inzetten? Neem dan deel aan deze digitale handelsmissie op 24 en 25 september.

Deze missie brengt u naar Antwerpen, zonder dat u uw huis hoeft te verlaten. Online ontmoet u ondernemers die, net als u, willen samenwerken aan slimme, duurzame, compacte steden met optimale doorstroming van mensen en goederen. U krijgt de kans om uw kennis en netwerk te verbreden. Deze missie heeft 2 motto's: 'Slim naar Antwerpen' en 'De Grote Verbinding'.

Lees verder

Webinar instructiebijeenkomst erkend deskundige energielabel - 3 november 2020

Om erkend deskundige energielabel te worden, is het verplicht om deel te nemen aan een instructiebijeenkomst van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO).

Toelatingseisen

U kunt alleen deelnemen aan de instructiebijeenkomst als u:

Lees verder

EPRM lanceert de Due Diligence Hub

Het European Partnership for Responsible Minerals (EPRM) heeft de Due Diligence Hub gelanceerd.

Lees verder

Stilleggen met subsidie tot en met 31 augustus

Heeft u de Subsidie stilliggen COVID-19 aangevraagd voor het stilleggen van uw vissersvaartuig? U kunt nog tot en met 31 augustus 2020 met subsidie stilliggen. Deze datum was nog niet bekend.

Lees verder

Van sigarenlint naar mondkapjes

In deze serie vertellen ondernemers met export- of investeringsplannen, hoe de DHI-regeling hen helpt hun doel te bereiken. Deze keer: internationaal ondernemen in tijden van de coronacrisis.

Marc Evers is eigenaar van familiebedrijf Van Engelen & Evers. Het bedrijf begon 120 jaar geleden als weverij van textielband voor de sigarenindustrie. Onder de naam EE Labels maken zij tags, linten en labels voor modemerken, meubelfabrikanten en klanten in de automotive sector.

Lees verder