dinsdag 21 juli 2020

DELTA laat aanleg glasvezel in Weststellingwerf over aan Kabelnoord

DELTA laat aanleg glasvezel in Weststellingwerf over aan Kabelnoord
DELTA Fiber Netwerk (Glasvezel Buitenaf) stopt met de verdere aanleg van een glasvezelnetwerk in Weststellingwerf. Dat hebben 234 klanten te horen gekregen via een brief, schrijft de Leeuwarder Courant.
Lees verder

NS blokkeert 2200 klantaccounts na verdachte login
NS heeft uit voorzorg circa 2200 klantaccounts geblokkeerd, de betrokken klanten zijn hierover vorige week geïnformeerd. Bij onderzoek naar verdachte pogingen om in te loggen op Mijn NS, zijn diverse NS-accounts mogelijk onrechtmatig ingezien. NS heeft aangifte van computervredebreuk bij de politie gedaan. Ook heeft NS melding gedaan bij de Autoriteit Persoonsgegevens.
Lees verder

Endeit stapt in softwarebedrijf Cevinio (Invoiceblox)
Endeit Capital en CNBB Venture Partners stappen samen in het Rotterdamse softwarebedrijf Cevinio en steken er miljoenen euro's in voor internationale expansie.
Lees verder

1 miljoen euro voor dataverwerker Dgenious
Dgenious, verwerker van big data voor winkel- en restaurantketens, haalt 1 miljoen euro op bij The Faktory Fund en finance&invest.brussels. Daarmee wil het Brusselse bedrijf Europa intrekken.
Lees verder

Omvang ontslagen Microsoft groter dan gedacht
Bij Microsoft verdwijnen minstens duizend banen, zo meldt Reuters. Zelfs binnen Azure, de divisie waaraan het bedrijf het meest verdient.
Lees verder

Duitse Minister van Financiën onder vuur vanwege Wirecard schandaal
De Duitse sociaaldemocratische minister van Financiën Olaf Scholz ligt onder vuur vanwege het gebrek aan regelgeving dat geleid heeft tot de ondergang van betaalverwerker Wirecard, een concurrent van Adyen.
Lees verder

Unilever pas weer op Facebook bij extern toezicht
Unilever gaat pas weer adverteren op Facebook en Twitter als er een externe toezichthouder is die haatzaaierij weert.
Lees verder

Eerste staking ooit bij wehkamp, ook BCC en Beter Bed geraakt
Voor het eerst in de geschiedenis wordt er gestaakt bij wehkamp. De medewerkers van het distributiecentrum in Maurik hebben maandagmiddag het werk neergelegd, nadat het ultimatum voor een goed sociaal plan was verlopen.
Lees verder

Autoriteit Persoonsgegevens (AP) bekijkt praktische gevolgen uitspraak privacyschild
De Autoriteit Persoonsgegevens (AP) gaat binnen de European Data Protection Board (EDPB) bekijken wat de praktische gevolgen zijn van de […]
Lees verder