dinsdag 28 juli 2020

5G vandaag aangezet, maar weinigen zullen er iets van merken

5G vandaag aangezet, maar weinigen zullen er iets van merken
Vandaag zetten KPN en T-Mobile hun 5G netwerken aan, luttele dagen nadat ze honderden miljoenen hebben betaald voor de benodigde frequenties.
Lees verder

Actie tegen TikTok: 'Onvoldoende bescherming van kinderen en schending AVG voorschriften'
TikTok schiet tekort in het beschermen van kinderen die de app gebruiken. Dat stelt Stichting Onderzoek Marktinformatie (SOMI). De app […]
Lees verder

Kantoren Google blijven dicht tot zomer 2021
Google heropent zijn kantoren niet eerder dan volgend jaar zomer. Dat heeft CEO Sundar Pichai maandag bekend gemaakt. Werknemers kunnen zolang thuis blijven werken.
Lees verder

Albert Heijn lanceert Belgische Appie
Albert Heijn heeft maandag zijn Belgische Appie app gelanceerd. De Nederlandse app is al meer dan tien jaar oud, en hoewel Albert Heijn ook Belgische vestigingen heeft, ontbrak tot nu toe een Belgische app.
Lees verder

Geheim akkoord over doorgifte Eredivisie bij VodafoneZiggo
FOX Sports heeft alsnog een akkoord kunnen sluiten met Ziggo over de doorgifte van de wedstrijden van de Eredivisie. De twee partijen leken het aanvankelijk maar niet eens te kunnen worden.
Lees verder

1 op 10 jonge werkzoekenden solliciteert liefst via WhatsApp
Uit onderzoek van Sollicitatiedokter blijkt dat bijna een op de op de tien werkzoekenden van onder de dertig het liefst via WhatsApp solliciteert. Aan het onderzoek deden meer dan tweeduizend mensen mee.
Lees verder

Waydoo Flyer ONE: strandvermaak
Wat hebben het agrarische bedrijf TXA UAV uit Australiƫ en dronemaker DJI uit Shenzen met elkaar gemeen? Een surfplank. Een elektrische surfplank.
Lees verder

Ziggo hervat uitrol gigabit internet
Ziggo herstart vandaag het aanbieden van supersnel internet met een download-snelheid tot 1 gigabit per seconde in Rotterdam Hoogvliet. De werkzaamheden waren door de corona-uitbraak stilgelegd. Op 15 september zijn de gigabit-snelheden in de hele regio Rotterdam beschikbaar inclusief Vlaardingen, Pernis en Rozenburg.
Lees verder

Picnic breidt verder uit rond Amsterdam
Na Haarlem en Amstelveen breidt websuper Picnic nu ook uit naar Purmerend, Edam, Volendam en Monnickendam. Daar kunnen vanaf medio augustus zo'n 55.000 huishoudens hun boodschappen laten bezorgen.
Lees verder