maandag 22 juni 2020

Webinar Innovatiesamenwerking Japan - robotisering en digitalisering in glastuinbouw en open teelt

Webinar Innovatiesamenwerking Japan - robotisering en digitalisering in glastuinbouw en open teelt

Is uw onderneming actief in de agri-food & tuinbouw? Wilt u mee met een missie om nieuwe innovatie-samenwerkingen te verkennen en contacten op te bouwen met de relevante stakeholders in Japan? Volg dan het Webinar: Innovatiesamenwerking Japan op terrein van robotisering en digitalisering in glastuinbouw en open teelt.

Focus van deze missie ligt op kennisontwikkeling rond digitalisering, specifiek gericht op robotisering in de glastuinbouw en open teelten.

Lees verder

Webinar Internationalisering: live update vanuit China: agrofood & logistiek

In deze coronatijden verandert de situatie in de wereld met de dag. De Chinese economie begint weer op gang te komen, maar het bedrijfsleven en handelsverkeer in de rest van de wereld ligt grotendeels stil. Hoe kunt u daar als Nederlands bedrijf met zakelijke belangen in China het beste mee omgaan? Op 30 juni praten deskundigen u bij tijdens dit webinar.

Lees verder

Nederland heeft derogatie in 2020 en 2021

Landbouwers kunnen in 2020 en 2021 weer een derogatievergunning aanvragen. U mag dan op landbouwgrond meer stikstof uit dierlijke mest gebruiken. De voorwaarden zijn in 2020 hetzelfde als in 2019.

Lees verder

Webinar Zakendoen in Japan na corona

Wilt u weten hoe Japan ervoor staat nu de coronamaatregelen in het land langzaam worden versoepeld? Welke veranderingen hebben in Japan plaatsgevonden die belangrijk zijn voor uw onderneming? En wat de Nederlandse en de Japanse overheid doen om ondernemers te steunen?

In het webinar 'Zakendoen in Japan na corona' op 9 juli (10:00 - 11:00 uur) krijgt u antwoorden op deze (en andere) vragen.

Lees verder

Learning Labs laat sociaal ondernemers en studenten elkaars ogen openen

In college- en klaslokalen ontstaan de prachtigste idee├źn. Kunnen sociaal ondernemers daarvan profiteren? In 2015 begon Geert Smolders van Social Enterprise Lab met het concept Learning Labs om Utrechtse studenten te koppelen aan sociaal ondernemers. Zowel studenten als ondernemers bleken enthousiast. Daarom biedt Social Enterprise Lab het concept nu aan meerdere onderwijsinstellingen.

Lees verder