vrijdag 19 juni 2020

Webinar DKTI-transport

Webinar DKTI-transport

Tijdens het webinar Demonstratie klimaattechnologie├źn en -innovaties in transport (DKTI-transport) praten we u bij over de stand van zaken rondom DKTI-transport. De online sessie vindt plaats op 1 juli van 9:45 tot 11:30 uur.

De subsidieregeling DKTI-transport richt zich op het versnellen van de productontwikkeling in de gehele transportsector. In dit webinar praten we u bij over de stand van zaken rondom DKTI-transport.

Lees verder

Meer dan € 30 miljoen voor 9 Nederlandse innovatieve scale-ups

Nieuwe manieren om pati├źnten te beademen zodat er minder schade aan de longen ontstaat als gevolg van COVID-19, een lange afstand drone voor medische spoedzendingen en het wereldwijd redden van 6 miljard

Lees verder

Online workshop Tender Multi-modelling voor integrale besluitvorming

Voor MMIP 13 (Meerjarige Missiegedreven Innovatie Programma's) is het ministerie van Economische Zaken en Klimaat gevraagd een subsidietender op te zetten. Een van de onderwerpen van deze tender is Multi-modelling voor Integrale Besluitvorming (MMvIB). Ga op 25 juni tijdens deze workshop met ons in gesprek over hoe we deze mogelijke tender invullen. RVO wil dit namelijk graag zoveel mogelijk samen met u vormgeven.

Lees verder

Van afvalstroom naar circulaire stoom en minder CO₂-uitstoot

De Maasvlakte is energiegrootverbruiker. Maar binnenkort wordt het gebied zuiniger. Dan openen chemieconcern LyondellBasell en Covestro er namelijk een installatie die afvalstromen omzet in stoom voor de eigen productie.

Covestro is producent van geavanceerde polymeren en hoogwaardige kunststoffen. De installatie is mede gerealiseerd dankzij subsidie van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO).

Lees verder

ISDE verlengt installatietermijn voor particulieren met aardgasvrije nieuwbouw

Particulieren die in 2019 een warmtepomp of zonneboiler kochten, krijgen 6 maanden extra tijd om het apparaat te laten installeren.

Lees verder