dinsdag 9 juni 2020

Rentevoordeel voorschot basis- en vergroeningsbetaling

Rentevoordeel voorschot basis- en vergroeningsbetaling

Tot en met 15 juni kunt u nog een voorschot aanvragen op de basis- en vergroeningsbetaling. Door het voorschot heeft u een rentevoordeel. Dat hoeft u meestal niet terug te betalen.

Lees verder

Webinar Doing Business in Brazil & current state of affairs

Brazilië is hard getroffen door de coronacrisis. Wat betekent dit voor Nederlandse ondernemers die daar actief zijn? In een reeks van 7 webinars praat het Economisch Netwerk in Brazilië u bij over de ontwikkelingen.De economische effecten van de pandemie verschillen tussen regio's en sectoren.

Lees verder

Markt enthousiast voor missiegedreven innovatie

Met ruim 125 vooraanmeldingen voor projecten toont de markt enthousiasme om met missiegedreven innovatie aan de slag te gaan.

Lees verder

Webinar E-Health: kansen in de Zuid-Afrikaanse HealthTech markt

Bent u actief in de digitale gezondheidszorg of e-health-toepassingen? En bent u geïnteresseerd in de laatste marktontwikkelingen en kansen in Zuid-Afrika? Volg op 25 juni het webinar E-health: kansen voor samenwerking in de Zuid-Afrikaanse HealthTech markt.

Wereldwijd maakt de uitbraak van de COVID-19-pandemie duidelijk dat de gezondheidszorg dringend moet digitaliseren. De behoefte aan innovatieve gezondheidstechnologieën en betrouwbare systemen voor patiëntinformatie en kennisuitwisseling is groter dan ooit.

Lees verder

Webinar Brazil: Opportunities and Experiences in Urban Logistics

Brazilië is hard getroffen door de coronacrisis. Wat betekent dit voor Nederlandse ondernemers die daar actief zijn? In een reeks van 7 webinars praat het Economisch Netwerk in Brazilië u bij over de ontwikkelingen. De economische effecten van de pandemie verschillen tussen regio's en sectoren.

Lees verder