woensdag 10 juni 2020

P30 smartphone terug met een nieuwe look en EMUI 10.1

P30 smartphone terug met een nieuwe look en EMUI 10.1
Huawei lanceert in Nederland de HUAWEI P30 Pro New Edition, de nieuwste toevoeging aan de HUAWEI P30 series.
Lees verder

One Shoe verzorgt online positionering Scheepvaartmuseum
Het Scheepvaartmuseum in Amsterdam gaat samenwerken met creatief en digitaal bureau One Shoe aan de online positionering van het museum. Het bureau gaat onder meer de website hetscheepvaartmuseum.nl beheren, onderhouden en doorontwikkelen.
Lees verder

30.000 claims voor te veel betaalde servicekosten Airbnb
Ruim 30.000 Nederlandse klanten van Airbnb hebben zich aangesloten bij meerdere Nederlandse claimbedrijven. Zij willen de servicekosten terug van het Amerikaanse verhuurplatform.
Lees verder

Stocard breidt uit met contactloos betalen
De app voor spaar- en klantenkaarten Stocard breidt uit met contactloos betalen. Het bedrijf is over de vijftig miljoen gebruikers heen gegaan, met Nederland als grootste land.
Lees verder

Nederlandse mediaplanner Be-Addy haalt 800.000 euro op
Be-Addy, een start-up die software ontwikkelt voor mediaplanning, heeft 800.000 euro opgehaald. Een deel van het kapitaal wordt gestopt in het uitbreiden van het kantoor in Krakau waar de technische ontwikkeling plaatsvindt.
Lees verder

Onlinekanaal Standaard Boekhandel verliesgevend
Het onlinekanaal van Standaard Boekhandel is verliesgevend, ook steeg de onlineverkoop tijdens de lockdown sterk.
Lees verder

Politie pakt trio internetoplichters op
In een onderzoek naar grootschalige oplichting met bekende designerkleding heeft de politie drie mensen opgepakt. Meer dan honderd slachtoffers uit heel het land deden aangifte, nadat ze bestelde spullen niet geleverd kregen.
Lees verder

Koepelvoorzitters hoger onderwijs tekenen voor structurele samenwerking op IT
De Rijksoverheid, hogescholen en universiteiten gaan structureel samenwerken op het gebied van onderzoek en onderwijs om slimme oplossingen te vinden voor digitale vraagstukken.
Lees verder

'Advertenties in standaard-apps en op ontgrendelingsscherm Samsung smartphones'
Er gaan sterke geruchten dat Samsung advertenties gaat plaatsen in de volgende versie van OneUI, de gebruikersomgeving voor smartphones die het Zuid-Koreaanse bedrijf over Android heet zet.
Lees verder