dinsdag 16 juni 2020

Moederbedrijf Denon en Marantz wil Bowers & Wilkins

Moederbedrijf Denon en Marantz wil Bowers & Wilkins
Sound United, moederbedrijf van audiomerken Denon, Marantz, HEOS en Boston Acoustics, wordt nog groter. Het heeft een intentieverklaring getekend voor de overname van het bekende Britse merk Bowers & Wilkins.
Lees verder

Microsoft richt Windows Insider Program anders in
Microsoft past zijn Windows Insider Program aan. Verwarrende namen als Fast Ring, Slow Ring en Release Review verdwijnen (gedeeltelijk) en worden Dev Channel, Beta Channel en Release Preview Channel.
Lees verder

Ziggo zet FOX mes op de keel, onderhandelingen over Eredivisie zitten muurvast
De onderhandelingen tussen Ziggo en sportzender FOX Sports over een nieuw doorgiftecontract zitten muurvast. Dat vertelde Robin Kroes, directeur Strategie van Ziggo, vandaag bij Radio 1.
Lees verder

Vredestein opent digitaal museum voor productlancering
Bandenfabrikant Vredestein presenteert zijn nieuwe winterbanden niet op een grote autoshow, maar met een digitaal event in het eerste 3D-designmuseum ter wereld.
Lees verder

Helft Nederlanders luistert naar Spotify
Inmiddels gebruikt ruim de helft van alle Nederlanders muziekdienst Spotify, meer dan tweemaal zoveel als in 2013. Acht op de tien jongeren en jongvolwassenen luisteren via Spotify naar muziek, zo blijkt uit onderzoek van Telecompaper.
Lees verder

'Digitale advertentiemarkt krimpt 15 procent'
De digitale advertentiemarkt in Nederland zal dit jaar, als gevolg van het coronavirus, met vijftien procent krimpen. Dat staat in de nieuwe Magna Ad Spend forecast. Totale mediabestedingen dalen in 2020 dalen met zeven procent en zullen in 2021 met vijf procent toenemen.
Lees verder

Incubator Techstars start ruimtevaartprogramma met Nederlandse Ministerie van Defensie
De bekende incubator Techstars is een nieuw ruimtevaartprogramma Techstars Allied Space Accelerator gestart met onder meer het Nederlandse Ministerie van Defensie en de Amerikaanse luchtmacht. Aanleiding zijn de kansen die de commerciƫle ruimtevaart biedt voor tech start-ups.
Lees verder

Duitse corona-app vandaag gepresenteerd
De officiƫle Corona Warning-app van de Duitse federale overheid wordt dinsdag onthuld. Recente tests zijn goed gegaan, zo meldt persbureau dpa.
Lees verder

Duizendste elektrische bezorgwagentje Picnic de weg op
Picnic stuurt vandaag het duizendste elektrische bezorgwagentje de weg op. De wagentjes reden tot nu toe ruim 12 miljoen elektrische kilometers, waarmee volgens de websuper 1,7 miljoen kilo CO2 is bespaard.
Lees verder