vrijdag 19 juni 2020

Innovatiemissie Zuid-Afrika: klimaatslimme en duurzame landbouw

Innovatiemissie Zuid-Afrika: klimaatslimme en duurzame landbouw

Bent u actief in de land- en tuinbouw, met name in de fruitsector, met focus op Plantgezondheid, Water & Gewasbescherming? Heeft u interesse om samen met Zuid-Afrikaanse partners aan innovatie (R&D) te werken? Doe dan mee aan de digitale kennis- en technologie innovatiemissie van 13-16 oktober 2020.

Doelen van deze innovatiemissie

Centraal bij deze agri-food innovatiemissie staat een meerjarige, gelijkwaardige samenwerking op onderzoek en ontwikkeling voor zowel onderzoekers als bedrijven. Specifieke doelen van deze missie zijn:

Lees verder

De Kickstartvoucher bijna van start!

Heeft u een mkb-bedrijf en zijn uw internationale activiteiten geraakt door de coronacrisis? Met een externe adviseur kunt u op zoek gaan naar oplossingen.

Lees verder

Tegemoetkoming Vaste Lasten (TVL): vervolg op TOGS

Eind juni opent de TVL: de Tegemoetkoming Vaste Lasten.

Lees verder

Toewijzing inschrijving pluimvee en eieren juni 2020

Nieuwsbericht 20.039 - De Europese Commissie (EC) heeft de toewijzingen gepubliceerd voor de invoerregelingen in de sector pluimvee en eieren.

Lees verder

Webinar Duurzaam verpakken: samenwerken met België

Werkt u in de verpakkingsindustrie? Wilt u meer weten over de mogelijkheden om met Belgische partners te werken aan duurzame oplossingen? Neem dan deel aan het webinar op 25 juni, een initiatief van publiek-privaat platform Holland Circular Hotspot.

De Belgische overheid ziet de overgang naar een circulaire economie als topprioriteit. Dat geldt ook voor Nederland. Er ligt een dus een goede samenwerkingsbasis voor deze 2 buurlanden en belangrijke handelspartners.

Lees verder