donderdag 11 juni 2020

De asfaltindustrie heeft de overheid nodig om te veranderen

De asfaltindustrie heeft de overheid nodig om te veranderen

Als het aankomt op het terugdringen van CO2-emissie, is BAM Infra koploper in haar sector. Met verschillende projecten helpt het bedrijf de klimaatdoelstellingen van de Rijksoverheid te behalen. Een voorbeeld is het BEAMER-project, waarvoor BAM subsidie kreeg. 'Duurzaam asfalt produceren is de toekomst.'

Lees verder

Webinar Stimulering Duurzame Energietransitie (SDE++)

Hoe werkt de stimuleringsregeling SDE++? Welke CO2-reducerende technieken komen in aanmerking? Hoe wordt de hoogte van SDE++-subsidie bepaald en hoe vraagt u deze aan?

Tijdens de Webinar 'Stimulering Duurzame Energietransitie (SDE++)' op dinsdag 30 juni van 13.00 – 14.00 uur, krijgt u antwoord op deze en tal van andere SDE++-vragen.

Lees verder

Toewijzing uitvoercertificaten melkpoeder Dominicaanse Republiek - mei 2020

Nieuwsbericht 20.038 - Van 20 tot en met 29 mei 2020 kon u certificaten aanvragen voor de uitvoer van melkpoeder naar de Dominicaanse Republiek (Verordening (EG) nr. 1187/2009).

Lees verder

Webinar Cybersecurity en laadinfrastructuur voor elektrische auto's

Speciaal voor gemeenten en provincies organiseren ElaadNL en ENCS (European Network for Cyber Security) op 17 juni een webinar over Cybersecurity en laadinfrastructuur.

U krijgt een demonstratie hoe hackers controle kunnen krijgen over laadpalen en inzicht in wat dit kan betekenen als straks een groot deel van ons vervoer elektrisch is.

Lees verder

Webinar Pluimveesector in West-Afrika

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor de pluimveesector in West-Afrika? En wilt u in korte tijd meer horen over de ontwikkelingen in Ghana, Nigeria, Ivoorkust en Senegal? Volg dan op 30 juni dit webinar.

Lees verder