maandag 4 mei 2020

Handsfree koffiemachine

Handsfree koffiemachine
Het wemelt corona-innovaties. Wat te denken van TopBrewer, de HandsFree Koffiemachine voor het Anderhalve Meter Kantoor?
Lees verder

Veertig procent van de Nederlandse huishoudens heeft glasvezel
Ongeveer 40 procent van de Nederlandse huishoudens heeft inmiddels toegang tot glasvezel. Dat blijkt uit FTTH in the Netherlands 2020, het jaarlijkse rapport van Telecompaper over de glasvezelmarkt.
Lees verder

'Intel wil OV app Moovit kopen'
Chipmaker Intel zou van plan zijn om het Israëlische bedrijf achter de OV-app Moovit voor 1 miljard dollar over te nemen.
Lees verder

Aantal werknemers Amazon nadert de 1 miljoen
Amazon neemt nog steeds mensen aan om de coronadrukte op te vangen. Inmiddels staat de teller op 935.000, waarvan 95.000 alleen in de laatste weken zijn aangenomen.
Lees verder

Noorse Zoom-concurrent Pexip naar de beurs
Het Noorse bedrijf Pexip kondigt vandaag het voornemen tot een beursgang aan. De maker van software voor videoconferencing kent gebruikers als Spotify en PayPal maar ook Amerikaanse overheden, waaronder legeronderdelen.
Lees verder

Yandex.Rover gaat rijden in Moskou
De Russische zoekgigant Yandex is begonnen met de commerciele uitrol van zijn Yandex.Rover, een bezorgrobot die in de wijk Skolkovo in Moskou gaat rijden.
Lees verder

Webwinkel Grandado.com moet klanten beter informeren over levertijden
De Autoriteit Consument & Markt (ACM) heeft elektronicawebsite Grandado.com op de vingers getikt vanwege de gebrekkige informatievoorziening op zijn website.
Lees verder

Eurosport zendt virtuele profwiellerkoers uit
Eurosport en Global Cycling Network gaan live de professionele wielerkoers Tour for All uitzenden. De meerdaagse ronde wordt gereden in Zwift, een echte lijkende maar virtuele wereld voor 'thuisfietsers'.
Lees verder

MediaMarkt ziet veranderend winkelgedrag
De MediaMarkt is met de uitbraak van COVID-19 niet dichtgegaan, maar merkt wel dat het winkel- en aankoopgedrag van haar […]
Lees verder