dinsdag 26 mei 2020

Boekhouder: Voordelen, kosten en werkzaamheden

Boekhouder: Voordelen, kosten en werkzaamheden
De boekhouding. Voor veel ondernemers is dit het minst favoriete deel van het hebben van een eigen bedrijf. Want er komt nogal wat bij kijken. Geen wonder dat veel ondernemers kiezen voor een boekhouder. Maar hoe kan een boekhouder jou helpen? Wat zijn jouw voordelen?
Lees verder

Website laten maken: Wat zijn de kosten?
Als je een website wilt laten maken, zijn er veel keuzemogelijkheden. Maar met welke kosten moet je rekening houden? En waar moet je op letten?
Lees verder

Arbeidsongeschiktheidsverzekering, is dat iets voor mij?
Ziek worden of een ongeluk krijgen: je moet er niet aan denken. Wanneer jij als ondernemer door onverwachte omstandigheden je werk niet meer kan uitvoeren, dan kan dit uiteraard grote financiële gevolgen hebben. Wat betekent dit voor jou, jouw gezin en je inkomen? Jij bent namelijk als ondernemer als het ware je gehele onderneming in één. Een arbeidsongeschiktheidsverzekering sluit je af om ervoor te zorgen dat je toch maandelijkse inkomsten ontvangt tijdens ziekte, na een ongeval of als je invalide wordt. Zo wordt zo'n vervelende situatie toch iets minder stressvol.
Lees verder

Online Marketing Bureau: van SEO tot social media marketing
Ben jij online nog niet goed zichtbaar of zelfs onvindbaar? Dan is het tijd om met marketing aan de slag te gaan! We leven tegenwoordig in een digitale wereld waar online marketing onmisbaar is geworden. Zowel de verkoop van producten als aanvragen verlopen namelijk steeds vaker via het internet.
Lees verder

Juridisch advies nodig?
Er zijn meerdere beweegredenen waarom het verstandig is om een jurist in te schakelen. Als je rondloopt met een vraag over de wet en/of regelgeving kan een jurist helpen.
Lees verder

Meer dan alleen een tankpas?
Ben jij op zoek naar een tankpas? Alleen bij ons probeer je de MoveMove-pas de eerste 3 maanden gratis. Al jouw reiskosten worden voorgeschoten en jij ontvangt achteraf 1 factuur. Handig toch?
Lees verder