vrijdag 22 mei 2020

Afstand houden met Social Distancing Sensor

Afstand houden met Social Distancing Sensor
Het aantal oplossingen voor de anderhalve meter-economie is bijna niet meer aan te slepen. Wat te denken van de Social Distancing Sensor (SDS), die mensen moet helpen bij de bewustwording om afstand te houden van elkaar?
Lees verder

Amazon Prime Video lanceert Prime Video Store in Nederland
Amazon Prime Video lanceert de Prime Video Store in Nederland, een soort iTunes. Films en series zijn in deze virtuele winkel te huur of te koop.
Lees verder

Amazon met nieuwe tablets
In Nederland vinden de e-readers van Amazon gretig aftrek, maar de tablets wat minder. Kort geleden heeft Amazon zijn nieuwste tablet Fire HD 8 aangekondigd. Die komt met 32 GB aan opslag en een microSD kaart.
Lees verder

Nederlandse mobiele markt liet gezonde groei zien in eerste kwartaal
De Nederlandse mobiele markt heeft qua aantal aansluitingen in het eerste kwartaal weinig last ondervonden uitbraak van het coronavirus. De drie grote operators presteerden op de retailmarkt zelfs beter dan een jaar geleden, waarbij KPN de krimp in het klantenbestand wist af te remmen en zowel Vodafone als T-Mobile gestaag doorgroeiden. Dat blijkt uit onderzoek van Telecompaper.
Lees verder

Consumentenbond lanceert online schilderdienst
De Consumentenbond start een online dienst voor het zoeken naar schilders voor buitenschilderwerk. Uit onderzoek onder 6000 blijkt dat 14 procent het vakantiegeld gaat uitgeven aan onderhoud van de woning. Hiervan kiest bijna de helft voor een schilderbeurt.
Lees verder

Google test infoschermen voor ouderen
Google test schermen waarmee ouderen eenvoudig kunnen videobellen en foto's kunnen bekijken. Zeker duizend Nest Hub Max apparaten worden momenteel uitgeprobeerd in de staat Washington.
Lees verder

Ook videovergaderen in Facebook Workplace
Na Messenger Rooms biedt Facebook nu ook gratis videobelmogelijkheden aan in Workplace, de zakelijke versie van het sociale netwerk. En net als bij Messenger Rooms kunnen tot vijftig deelnemers worden toegelaten zonder tijdsbeperking.
Lees verder

New York Times stopt met 3rd party cookies voor reclame
De Amerikaanse krant New York Times stopt per 2021 met het plaatsen van third party cookies, ook voor zijn thuismarkt. Adverteerders kunnen enkel nog gebruik maken van de klant- en lezerkennis van de krant zelf, verworven met aantoonbare toestemming van die lezer.
Lees verder

Amazon Prime Day wellicht in najaar
Amazon schuift zijn jaarlijkse Prime Day op naar het najaar vanwege de coronacrisis, weet The Wall Street Journal. Het is […]
Lees verder