maandag 25 mei 2020

ABN stopt met beleggingsapp Kendu

ABN stopt met beleggingsapp Kendu
ABN trekt stopt volgende maand al met de Kendu beleggingsapp. De app waarmee gebruikers vanaf 50 euro inleg kunnen laten beleggen (vermogensbeheer), werd in april 2019 geïntroduceerd.
Lees verder

Tv voor de buitenlucht
Samsung lanceert de Terrace, een tv die speciaal bedoeld is om in de buitenlucht te gebruiken. Vanzelfsprekend kan deze LCD tv met 4k-resolutie tegen stof en water.
Lees verder

Tabletmarkt ontdekt Chrome OS
Google heeft met Android de achterstand op Apple nooit helemaal kunnen inlopen, maar ziet een herkansing voor Chrome OS. Steeds […]
Lees verder

Belg wil na crisis vaker online bestellen
Ongeveer dertig procent van de Belgen wil na de crisis vaker online aankopen doen. Daarnaast overweegt 23 procent om winkels die ze online ontdekt hebben, fysiek te gaan bezoeken. Dat blijkt uit gezamenlijk onderzoek van Thomas More Hogeschool en handelsfederatie Comeos.
Lees verder

Integratie Skype en Teams volgende maand
Skype en Teams worden pas volgende maand aan elkaar gekoppeld. Aanvankelijk zou dat al in maart het geval zijn.
Lees verder

Weinig effect Nederlands e-commerce komst Amazon
Het opschalen van Amazon.nl heeft in Nederland geen effect gehad op de winkelvoorkeur van de consument, zo laat nieuw onderzoek zien.
Lees verder

Albert Heijn introduceert digitaal sparen met rente
Vanaf 1 juni kunnen Albert Heijn-klanten koopzegels sparen in de AH app en een rendement tot 6 procent op hun spaargeld behalen.
Lees verder

Outlook voor iOS laat ondersteuning voor 27 talen vallen
Outlook voor iOS zal eind juni niet meer het Afrikaans, Sloveens, IJslands, Bosnisch en Noors verkrijgbaar zijn. Microsoft laat de ondersteuning voor 27 talen vallen.
Lees verder

Sites RTLZ en Bright uit de lucht
Vanaf deze week zijn de sites van RTL Z, Bright, VTBL, Eigen Huis & Tuin en RTL 7 Darts niet meer actief. De content is zoals enkele weken terug al was aangekondigd ondergebracht bij RTLnieuws.nl.
Lees verder