maandag 18 mei 2020

Aanvragen importrecht GATT bevroren rundvlees - mei 2020

Aanvragen importrecht GATT bevroren rundvlees - mei 2020

Nieuwsbericht 20.032 - Met nieuwsbericht 20.029 hebben wij u gevraagd om bewijzen in te dienen voor het invoertariefcon

Lees verder

"Door corona moeten we ons waterproject in de Filipijnen flink bijsturen"

In het Filipijnse Cebu krijgen tienduizenden mensen voor het eerst aansluiting op schoon drinkwater. Nu het coronavirus ook daar hard toeslaat, komt dit doel in gevaar. Gelukkig weten de projectpartners alle zeilen bij te zetten om het waterproject te redden.

Lees verder

Webinar e-health: hoe kunnen Nederland en Texas samenwerken?

Bent u actief in de digitale gezondheidszorg of toepassingen voor e-health? Door het coronavirus versnellen de ontwikkelingen in deze subsectoren. Doe mee aan dit webinar van het Netherlands Business Support Office (NBSO) in Texas en ontdek nieuwe mogelijkheden om samen te werken met Texaanse partners.

Lees verder

Groningen verbetert energieprestatie en binnenmilieu van alle basisscholen

De gemeente Groningen heeft volop geïnvesteerd in duurzaam en gezond basisonderwijs. Van 2012 tot 2017 trok de gemeente miljoenen uit om schoolbesturen te helpen het binnenklimaat te verbeteren. Doel was daarbij ook om in totaal ongeveer 10% energie te besparen.

Lees verder

Webinar Juridisch financiële basiscursus Horizon 2020 (juni)

Neemt uw organisatie deel aan een Horizon 2020-project of gaat zij dat in de toekomst doen? En bent u nog niet bekend met de specifieke juridische en financiële voorwaarden waaraan u bij deelname moet voldoen? Dan is het webinar Juridisch financiële basiscursus iets voor u!

De cursus richt zich op controllers, boekhouders, administratief medewerkers, projectmanagers, liaison/grant-officers of eigenaars van een eenmansbedrijf.

Lees verder