dinsdag 28 april 2020

Sprout: Noodloket startups woensdag open; Werkkostenregeling verruimd

Noodloket startups woensdag open; Werkkostenregeling verruimd
Ondernemersnieuws: Startups kunnen vanaf woensdag een noodkrediet aanvragen, overheid komt met nieuwe noodmaatregelen voor ondernemers en Richard Branson zet Virgin Atlantic te koop.
Lees verder

Donderdag 12:00 live webinar met Mark Tigchelaar over focus en productiviteit in crisistijd
Schrijf je nu in voor het eenmalige gratis webinar van MT/Sprout over focus en productiviteit in crisistijd op donderdag 30 april om 12:00. 
Lees verder

'Economie kan open voor mensen onder 50'; Plantible haalt 4,6 miljoen op
Ondernemersnieuws: volgens UvA-onderzoekers is het tijd voor een intelligente open-up, 4,6 miljoen voor startup Plantible en Jan-Peter Cruiming verkast naar Barca. 
Lees verder

Nederlandse ondernemers halen miljoenen op bij Kellogg's om eiwit uit eendenkroos groot te maken
Investeerders waaronder voedselbedrijf Kellogg's steken 4,6 miljoen dollar in Plantible, de eendenkroos-startup die Tony Martens en Maurits van de Ven uit de grond stampen in Californië. 
Lees verder

10 praktische tips voor een betere (online) vindbaarheid in de huidige tijd
De huidige tijd geeft veel ondernemers ruimte om te werken aan een betere online vindbaarheid en bereikbaarheid. Met deze 10 praktische tips bereik je effectief meer klanten tegen een minimale investering.
Lees verder

3D Hubs groeit door, ondanks coronacrisis
Manufacturingbedrijf 3D Hubs groeit ondanks de coronacrisis door in omzet. Wel is de groei van de oud-Challenger gehalveerd ten opzichte van die van afgelopen jaar.
Lees verder

3D Hubs ziet kansen in coronacrisis, nu leveranciers productie moeten spreiden
3D Hubs, het Nederlandse platform voor industrieel 3D-printen, groeit ondanks de coronacrisis door in omzet. Wel is de groei van de oud-Challenger gehalveerd ten opzichte van die van afgelopen jaar.
Lees verder

Nederlandse ex-werknemer van GitLab haalt 11 miljoen op om bedrijven te helpen met medewerkers op afstand
Met Remote helpen Job van der Voort en zijn Portugese co-founder Marcello Lebre bedrijven om overal ter wereld mensen aan te nemen. Amper een jaar na de start steken investeerders waaronder Index Ventures en het Nederlandse Inkef 11 miljoen dollar in hun dienst, en hebben enkele 'duizenden' bedrijven zich aangemeld.
Lees verder