vrijdag 24 april 2020

Samen kunnen we coronacrisis in de zorgsector verlichten!

Samen kunnen we coronacrisis in de zorgsector verlichten!

In de strijd tegen het coronavirus zijn verschillende partijen in Nederland bezig om binnen de zorgsector nieuwe ideeën bij elkaar te brengen, nationaal en internationaal.

Lees verder

Shapol leidt Irakese vrouwen op: Afwachten tot de storm luwt

De aanval van IS op Mosul, het referendum over de onafhankelijkheid van de Koerdische Autonome Regio; Shapol Majid weet wat het is om een bedrijf in onzekere en angstige tijden te runnen. Nu komt daar de coronacrisis bij. Het maakt haar drive om zich in te zetten voor Iraakse vrouwen er niet minder om.

Lees verder

Toewijzing invoercertificaten gezouten pluimveevlees april 2020

Nieuwsbericht 20.025 - De Europese Commissie heeft de toewijzingen voor de aanvragen voor gezouten pluimveevlees gepubliceerd voor de eerste deelperiode van het contingentjaar 2020/2021.

Lees verder

Toewijzing en schorsing aanvragen invoercertificaten granen Oekraïne

Nieuwsbericht 20.026 - De Europese Commissie heeft de toewijzingen voor de wekelijkse aanvragen voor diverse contingenten in de sector granen gepubliceerd.

Lees verder

Toewijzing invoercertificaten rijst april 2020

Nieuwsbericht 20.028 - De Europese Commissie heeft de toewijzingen gepubliceerd voor de aanvragen van invoercertificaten voor rijst die in de eerste 10 werkdagen van april zijn ingediend.

Lees verder