woensdag 29 april 2020

Partech sluit nieuw seedfonds van 100 miljoen

Partech sluit nieuw seedfonds van 100 miljoen
De internationaal werkende seedinvesteerder Partech uit Parijs heeft een nieuw fonds gesloten waarmee het honderd miljoen euro gaat investeren in, wat heet, post-corona technologiestart-ups.
Lees verder

Expedia haalt 3,2 miljard dollar op
Reisorganisatie Expedia heeft 3,2 miljard dollar opgehaald om de coronacrisis te overleven.
Lees verder

Gerichte acties tegen coronafraude in Europa
In samenwerking met de grote online platformen en landelijke toezichthouders gaat de Europese Commissie komende week coronafraude op online marktplaatsen aanpakken.
Lees verder

E-commerce Adidas in maart: +55%
De omzet uit e-commerce bij Adidas steeg in de eerste drie maanden van het jaar met 35 procent en in maart zelfs met 55 procent. De fabrikant van sportkleding investeert versneld in het digitale kanaal, maar doet dat niet uit luxe.
Lees verder

Corona heeft nauwelijks greep op Angry Birds
Rovio, het bedrijf achter Angry Birds, heeft nauwelijks hinder ondervonden van de coronacrisis. De winst over het eerste kwartaal steeg met 75 procent.
Lees verder

Kwartaalcijfers Google stellen niet teleur
Googles financiƫle cijfers over het eerste kwartaal 2020 laten geen teken van zwakte zien. De resultaten zijn beter dan experts verwachtten. Beleggers belonen het aandeel in de handel nabeurs met een plus van 3,5 procent.
Lees verder

Airbnb introduceert COVID hygiƫnerichtlijnen voor verhuurders
Airbnb kondigt nieuwe hygiƫnerichtlijnen voor verhuurders aan in verband met het coronavirus. Het bedrijf lijkt rekening te houden met de nodige schroom van consumenten om weer op reis te gaan.
Lees verder

'Eerste kwartaal Apple minder dramatisch dan verwacht'
De kwartaalresultaten die Apple donderdag bekend maakt zijn niet dramatisch. Dat verwachten analisten die zijn geraadpleegd door Reuters.
Lees verder

Sony 4K HDR Full Array LED-tv's verkrijgbaar in Nederland
De Sony XH95 4K HDR Full Array LED-tv's zijn vanaf nu verkrijgbaar bij alle erkende Sony dealers in de Benelux.
Lees verder