woensdag 22 april 2020

15 miljoen nieuwe abonnees voor Netflix door corona

15 miljoen nieuwe abonnees voor Netflix door corona
Netflix sluit een zeer succesvol kwartaal af en deed het zelfs beter dan verwacht. Er kwamen 15,7 miljoen nieuwe betalende gebruikers bij, in plaats van de 7 miljoen waarmee eerder rekening was gehouden.
Lees verder

Snap houdt zich aardig staande ondanks corona
Snap, het bedrijf achter Snapchat, merkt de gevolgen van COVID 19 nog nauwelijks. De omzet over het eerste kwartaal steeg 44 procent naar 462 miljoen dollar en het aantal dagelijkse actieve gebruikers groeide 20 procent naar 229 miljoen.
Lees verder

Minister De Jonge wil zelf corona-app laten maken
Minister De Jonge (Volksgezondheid) wil binnen vier weken een nieuwe corona-app laten ontwikkelen die wél veilig is, de privacy niet […]
Lees verder

Evenementen in het nieuwe virtuele normaal
Organisatoren van evenementen zitten sinds de coronacrisis met de handen in het haar. Doch na de eerste shock krabbelt een deel van hen overeind. Van de Virtuele Ronde van Vlaanderen tot digitale escape rooms, menigeen zoekt innovatieve manieren om er weer bovenop te komen.
Lees verder

Meer vakantiewoningen aangeboden via Kamernet
Het totale aanbod kamers bij verhuurplatform Kamernet groeide deze maand met ruim 53 procent ten opzichte van vorig jaar.
Lees verder

Withlocals: 'Snel omslag in marketing maken'
Vliegtuigen staan aan de grond, niemand gaat meer op reis. De marktplaats voor buitenlandse trips Withlocals zet alle kaarten op online delen van cultuur. Directeur Matthijs Keij: "We moeten de omslag maken van reclame naar communitygedreven uitingen."
Lees verder

DNB ziet wel wat in 'digitaal centralebankgeld'
De Nederlandsche Bank (DNB) ziet mogelijkheden voor digitaal centralebankgeld (CBDC), oftewel een tegoed in euro's dat Nederlandse huishoudens en bedrijven aanhouden bij De Nederlandsche Bank (DNB) of de Europese Centrale Bank (ECB).
Lees verder

Elektronicabeurs IFA krijgt andere opzet na nieuwe maatregelen Berlijn
De grote elektronicabeurs IFA in Berlijn kan niet in de huidige vorm worden gehouden vanwege nieuwe maatregelen van de deelstaat Berlijn. Tot 24 oktober zijn evenementen van meer dan 5000 bezoekers verboden.
Lees verder

Instagram onderdeel van browser Opera
Instagram is vanaf versie 68 ook in de desktopbrowser van Opera geïntegreerd.
Lees verder