Doorgaan naar hoofdcontent

Verplaatst - Dutch Poultry Expo: alles over pluimvee

Verplaatst - Dutch Poultry Expo: alles over pluimvee

De Dutch Poultry Expo van 17 en 18 maart 2020 is verplaatst door het coronavirus. De beurs wordt nu gehouden op 9 en 10 juni 2020. Houd voor meer informatie de website van Dutch Poultry Expo in de gaten.

Rondneuzen in stands, handen schudden of specifieke kennis ophalen. Het kan allemaal. Dutch Poultry Expo biedt alles voor de pluimveehouder. Een themaplein, kennistheaters en themaroutes zorgen voor een aantrekkelijke presentatie. Zo wil de organisatie u helpen om klaar te zijn voor de toekomst!

Lees verder

AFGELAST - Seminar Verduurzaming Maatschappelijk Vastgoed

De organisatie van Building Holland heeft besloten dat het evenement wordt verplaatst naar de laatste week van oktober 2020 vanwege het coronavirus. Dat betekent ook dat het seminar Verduurzaming Maatschappelijk Vastgoed van 26 maart is geannuleerd.
 

Lees verder

Orange Corners ondersteunt ambitieuze ondernemers in DR Congo

Het Orange Corners-programma, een initiatief voor beginnende ondernemers, ondersteunt vanaf dit jaar ook jonge ondernemers in de Democratische Republiek Congo (DR Congo).

Lees verder

Herziene regeling Energy Performance of Buildings Directive van kracht

Per 10 maart 2020 wordt de herziene Europese Energy Performance of Buildings Directive (EPBD III) omgezet in Nederlandse wet- en regelgeving.

Lees verder

Nederland Paviljoen op Expo Agrofuturo 2020 in Bogotá, Colombia

Bent u actief in de agrarische sector en bent u benieuwd naar uw mogelijkheden in Colombia? Meld u snel aan voor deelname aan Colombia's belangrijkste agrobeurs: de Expo Agrofuturo 2020. Ruim 70 Nederlandse bedrijven zijn u de afgelopen jaren voorgegaan.

De Expo Agrofuturo 2020 wordt van 19 tot en met 21 augustus gehouden in Bogotá. Ook dit jaar organiseren wij een Nederland Paviljoen op deze beurs. De vakbeurs verwacht 20.000 professionele bezoekers, 37 deelnemende landen en bijna 500 standhouders. Circulaire landbouw is het belangrijkste thema.

Lees verder