Doorgaan naar hoofdcontent

Prima cijfers van Adobe, maar zorgen over corona

Prima cijfers van Adobe, maar zorgen over corona
Adobe maakt zich zorgen over de coronacrisis. Het bedrijf waarschuwde gisteren bij de presentatie van de kwartaalcijfers dat ondernemingen investeringen zouden kunnen uitstellen.
Lees verder

Cor Molenaar: Amazon Nederland is klein, klungelig haastwerk
Hoogleraar e-marketing Cor Molenaar is totaal niet onder de indruk van Amazons filiaal in Nederland. Op het congres Emerce Retail noemde hij het gisteren klein, klungelig haastwerk en op alle fronten overgehyped door retailers, media en zelfbenoemde experts.
Lees verder

Online omzet in januari bijna 10 procent hoger
De online omzet was in januari 9,9 procent hoger dan in dezelfde maand een jaar eerder. Webwinkels hebben 10,3 procent meer omgezet, meldt CBS.
Lees verder

Toestel om ademhalingsoefeningen juist te oefenen
Het Belgische moonbird lanceert een toestel dat ieders hoogstpersoonlijke ademhalingsritme berekent.
Lees verder

Digitale omzet RTL komt boven 1 miljard euro uit
De digitale omzet van de RTL Groep steeg afgelopen jaar wederom substantieel, namelijk met 8,9 procent, naar ruim 1 miljard euro. Een jaar geleden was dat nog 984 miljoen. Digitaal is nu al goed voor 16 procent van de totale omzet.
Lees verder

Social commerce en nieuwe verdienmodellen naar e-commerce
Facebook en Instagram worden zachtjesaan serieuze trafficbronnen voor webwinkels. Zeventien procent van de internetgebruikers kocht wel eens iets via Facebook en zeven procent via Instagram. Danny van den Burg van GfK ziet daarnaast het huren van elektronica als een nieuw, opkomend verdienmodel arriveren.
Lees verder

Inschrijving DDMA E-mail Awards geopend
De inschrijving voor de Beste E-mail Campagne, E-mail Professional van het Jaar en de Battle of the Agencies is nu geopend. Op donderdag 25 juni wordt wederom het beste werk in e-mailmarketing bekroond tijdens de DDMA Email Summit, die dit jaar voor het eerst plaatsvindt in SugarCity in Halfweg.
Lees verder

Meer dan twee miljard gebruikers voor Google G Suite
De kantoorsoftware van Google, G Suite, is over de grens van twee miljard gebruikers heengegaan. Om thuiswerkers beter te outilleren krijgen alle gebruikers tot juni gratis alle geavanceerde onderdelen van Hangouts ter beschikking.
Lees verder

BuyBay: ook dit jaar 100 procent groei
De specialist in duurzame retourverwerking BuyBay verwacht net als vorig jaar ook dit jaar met honderd procent te zullen groeien. Nederlanders kopen steeds makkelijker 'producten met een verleden' en winkels voorzien er graag in.
Lees verder