Doorgaan naar hoofdcontent

Nieuwe podcasttitels bij NPO Radio 1

Nieuwe podcasttitels bij NPO Radio 1
NPO Radio 1 brengt week elke dag een nieuwe pocasttitel uit. De nieuwzender kiest voor een reeks producties die inhoudelijk niets van doen hebben met het coronavirus.
Lees verder

Experimenten met zelfrijdende auto's tijdelijk gestopt
Uber, GMs Cruise, Aurora, Argo AI en Pony.ai staken voorlopig hun experimenten met zelfrijdende auto's in de VS.
Lees verder

Digitale Human Capital Agenda voor 'digitaal talent'
De gemeente Den Haag en ruim twintig bedrijven en onderwijsinstellingen slaan de handen ineen om in de komende jaren duizenden mensen te kunnen opleiden en bij- en omscholen tot digitaal talent.
Lees verder

Nextdoor vindt zijn rol in crisis
Het gebruik van de buurtapp Nextdoor zwelt aan vanwege het coronavirus. Nederlandse gebruikers ervan stellen zich hulpzaam op richting hun buurtgenoten.
Lees verder

10 miljoen dollar voor Leuvens videobedrijf THEO
THEO Technologies, het Leuvense bedrijf achter de THEOPlayer, haalt 10 miljoen dollar op bij Belgische investeerders.
Lees verder

Nokia onthult drie nieuwe smartphones
Nokia heeft zojuist via een livestream drie nieuwe smartphones aangekondigd, die al waren verwacht omdat ze tijdens het Mobile World Congress zouden worden gelanceerd: de Nokia 8.3 5G als opvolger van de Nokia 8.1, de Nokia 5.3 als opvolger van de betaalbare Nokia 5.1 en de budgettelefoon 1.3 die 99 euro kost.
Lees verder

Mogelijk ontslagen bij Talpa
Het Nederlandse mediabedrijf Talpa is hard geraakt door de coronacrisis. Oprichter en eigenaar John de Mol liet donderdag in een persoonlijke mail aan zijn medewerkers, waaruit de Telegraaf citeert, weten dat het bedrijf zich gedwongen ziet om 'draconische maatregelen' te nemen.
Lees verder

Emerce Opleidingen gaat door als e-learning
De trainingen van Emerce Opleidingen gaan gewoon door als gepland, maar we zetten ze voort als e-elearning via livestreams.
Lees verder

Affiliateprogramma's flink teruggeschaald
Diverse affiliateprogramma's worden als gevolg van het coronavirus flink teruggeschaald. In Nederland zijn onder meer Gamma, Jumbo, Albert Heijn en Coolblue tijdelijk gestopt met banneradvertenties.
Lees verder