Doorgaan naar hoofdcontent

GLS Netherlands breidt depot Wijchen uit

GLS Netherlands breidt depot Wijchen uit
Bezorger GLS is begonnen met de modernisering en uitbreiding van haar depot in Wijchen bij Nijmegen. Met twee nieuwe distributiehallen en een moderne sorteerinstallatie neemt de capaciteit volgens het bedrijf beduidend toe.
Lees verder

Corona wereldwijd: virtuele evenementen en thuiswerken
Niet alleen in Nederland, ook in andere landen wordt de komende weken massaal vanuit huis gewerkt in verband met het coronavirus.
Lees verder

Google stopt met ondersteuning TLS 1.0 en 1.1 in Chrome
Google zal in de volgende versie van Chrome 8.1 de ondersteuning voor TLS 1.0 en 1.1 verwijderen, wat betekent dat […]
Lees verder

MobieTrain haalt 1,8 miljoen euro op in nieuwe investeringsronde
MobieTrain, een startup die software ontwikkelt voor microlearning, heeft 1,8 miljoen euro aan financiering opgehaald bij de Belgische investeringsmaatschappij LRM en de mediagroep Concentra.
Lees verder

Frans verzekeringsbedrijf SFAM doet bod op reseller Switch
Het Franse verzekeringsbedrijf SFAM zou op het punt staan om de noodlijdende Belgische Apple-verdeler Switch, met 21 winkels, over te nemen. De beslissing valt mogelijk op 20 maart.
Lees verder

Boeren en tuinders lanceren eigen verhalenplatform
Landbouworganisatie LTO start BoerenBuren, naar eigen zeggen 'dé Facebook- en Instagramcommunity van de boer voor de burger'.
Lees verder

Crowdsourcing via game moet leiden tot kuur coronavirus
De Universiteit van Washington in Seattle zet een game in om een eiwit te ontwikkelen dat  de verspreiding van het coronavirus moet tegengaan. Via crowdsourcing wil de universiteit ideeën inventariseren.
Lees verder

Apples WWDC 2020 volledig virtueel
Apple heeft zojuist aangekondigd dat er begin juni geen fysiek ontwikkelaarscongres komt, maar wel een virtuele variant. De 31e editie van het evenement krijgt een volledig vernieuwde online opzet met volop informatie voor consumenten, de pers en ontwikkelaars.
Lees verder

Bill Gates nu echt weg bij Microsoft
Hij had als oprichter en als lid van de raad van bestuur nog altijd een dikke vinger in de pap bij Microsoft, maar is nu echt vertrokken. Bill Gates wil meer tijd besteden aan filantropische projecten.
Lees verder