Doorgaan naar hoofdcontent

Emerce verschuift deel van de evenementen naar september

Emerce verschuift deel van de evenementen naar september
De evenementen die Emerce de komende maanden zou organiseren worden vanwege de situatie rond corona over de zomer heen getild. Zo verhuist Emerce Recruitment, dat in april in de Meervaart in Amsterdam zou worden gehouden, naar 3 september. Dat geldt ook voor rNight, de feestelijke afsluiting.
Lees verder

KPN en T-Mobile sluiten alle winkels
In België wordt al voorzichtig gesuggereerd om alle niet-voedingswinkels vanwege het coronavirus te sluiten. JBC, Proximus en Coolblue hebben dat al uit eigen beweging gedaan.
Lees verder

Amazon huurt 100.000 extra werknemers in vanwege extreme online drukte
Het aantal online bestellingen bij Amazon stijgt dusdanig dat de retailer tijdelijk 100.000 extra mensen inhuurt voor zijn Amerikaanse  distributiecentra.
Lees verder

Thuisbezorging tuinartikelen draait op volle toeren
Het lijkt erop dat Nederlanders hun vakantiebudget anders gaan besteden, aldus ondernemer Henk Jan Bijmolt. Met zijn online tuinwinkel Gadero draaide hij afgelopen weekend op volle toeren.
Lees verder

Ook webwinkels roepen consumenten op 'normaal online te winkelen'
Winkel online zoals je normaal ook zult doen. Webwinkels en de logistieke keten staan onder druk. Als iedereen zich normaal gedraagt, dan is er niets aan de hand. Dat zegt Thuiswinkel.org-directeur Wijnand Jongen.
Lees verder

Deutsche Post: minder pakketvervoer door Amazon
Deutsche Post DHL verwacht voor 2020 een toename van maar nul à vijf procent in het pakketvolume. Amazon vervoert namelijk steeds meer pakketjes zelf en via derde die worden ingehuurd.
Lees verder

Imec en KU Leuven helpen leerkrachten met online tools
imec en KU Leuven willen Belgische leerkrachten helpen om via educatieve technologie afstandsonderwijs te verzorgen.
Lees verder

Communicatieplatform BeterDichtbij.nl tijdelijk gratis
Het communicatieplatform BeterDichtbij.nl voor artsen, poli's en ziekenhuizen is de komende drie maanden gratis voor nieuwe gebruikers.
Lees verder

Beslist.nl toont piekinteresse voor gewichten, klusspullen en vitamines
Nederland is sinds dit weekend anders gaan winkelen dan normaal. De interesse voor spelletjes, gewichten, klusspullen, thermometers, EHBO en vitamines is met tientallen tot duizenden procenten toegenomen. Dat laten de cijfers achter Beslist.nl zien.
Lees verder