Doorgaan naar hoofdcontent

Corona: Phishers sturen coronamails uit naam van RIVM

Corona: Phishers sturen coronamails uit naam van RIVM
Beveiliger Mimecast waarschuwt voor e-mails die afkomstig lijken van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM). De e-mails beloven een update over corona, maar zijn bedoeld om ontvangers te besmetten met malware of persoonlijke gegevens te ontfutselen.
Lees verder

Nieuwe techniek tegen browser fingerprinting van Brave
Het wordt voor adverteerders en marketeers nog lastiger om internetgebruikers te identificeren nu webbrowser Brave een nieuwe techniek invoert tegen browser fingerprinting. Er sneuvelt weer een manier om internetters te identificeren.
Lees verder

VVV Online Cadeaucode nu verkrijgbaar
De VVV Cadeaukaart is voortaan ook beschikbaar als een 'online only' variant.
Lees verder

Belgische e-commerce groeide vorig jaar naar 11,46 miljard euro
Het afgelopen jaar gaf de Belgische consument 11,46 miljard euro uit online, 0,9 miljard euro meer dan in 2018. Dat blijkt uit de BeCommerce Market Monitor.
Lees verder

IKEA opent winkelpui op Alibaba
IKEA gaat voor het eerst zijn producten verkopen via de pui van een andere onderneming. Na twee jaar wikken, wegen en testen zijn de Zweden live gegaan met vierduizend producten op Tmall, de b2c-site van Alibaba in China.
Lees verder

Digitale uitgaven in Groot-Brittanniƫ naar nul btw
Groot-Brittanniƫ schrapt later dit jaar btw op digitale uitgaven. Online kranten, tijdschriften en ook e-books worden per december niet langer belast.
Lees verder

Opruiende site DarkScandals offline gehaald
De 32-jarige Nederlandse administrator en moderator van de website DarkScandals op het clear- en darkweb is maandag aangehouden. Via deze site werden pakketten met zeer grove films aangeboden.
Lees verder

Corona: iPhone fabrikant Foxconn draait weer op volle sterkte
Foxconn, de belangrijkste fabrikant van iPhones, draait weer op volle sterkte, zo laat oprichter Terry Gou weten aan de South […]
Lees verder

Koers Slack twintig procent lager
Het bedrijf is volop in de belangstelling nu velen verplicht thuis moeten werken, maar Slack (collaboratie software) kon beleggers gisteren […]
Lees verder