woensdag 17 juli 2019

Marktplaatsen grootste groeier in Duits e-commerce

Marktplaatsen grootste groeier in Duits e-commerce
Marktplaatsen als eBay en AliExpress, maar met name Amazon, zagen het totaal van de aankopen door consumenten met dertien procent groeien tot acht miljard euro in het tweede kwartaal van 2019. Deze vorm van e-commerce toonde de grootste groei in de drie maanden tot juli.
Lees verder

1,2 miljoen slachtoffers van digitale criminaliteit
In 2018 gaf 8,5 procent van de internetgebruikers van 12 jaar of ouder aan in de afgelopen twaalf maanden slachtoffer te zijn geweest van digitale criminaliteit. Dat komt neer op ruim 1,2 miljoen mensen. Vooral jongeren waren slachtoffer. Vermogensdelicten kwamen het vaakst voor, zo meldt het CBS op basis van het vandaag verschenen onderzoek Digitale Veiligheid en Criminaliteit.
Lees verder

Facebook verhoogt tarieven voor Workplace
Facebook gaat nieuwe tarieven invoeren voor zijn inmiddels drie jaar oude collaboratieplatform Workplace, een concurrent van Slack en Microsoft Teams.
Lees verder

Locatietechnologie stuwt omzet TomTom
TomTom groeide het afgelopen tweede kwartaal met twaalf procent naar een omzet van 210 miljoen euro. De consumentenmarkt verloor licht, de winst zat hem vooral in de locatietechnologie. Die ging 25 procent in omzet omhoog.
Lees verder

Amazon verkoopt 'miljoenen gadgets' tijdens Prime Day
Amazon claimt dat het tijdens koopjesfestijn Prime Day, dat dinsdag na twee dagen eindigde, vooral eigen hardware heeft verkocht. Daaronder de Fire TV Stick en de slimme luidspreker Echo Dot. Daarvan zouden 'miljoenen exemplaren' zijn verkocht. Exacte aantallen noemt Amazon echter niet.
Lees verder

Nederlandse gemeenten krijgen 'antenneplicht' voor 5G
Nederlandse gemeenten krijgen de plicht om mee te werken aan de aanleg van antenne-installaties voor supersnel internet in openbare gebouwen, lantaarnpalen en verkeerslichten. Dat staat in een voorlopig wetsvoorstel van het ministerie van Economische Zaken en Klimaat, waaruit het AD citeert.
Lees verder

Battle: draadloze luidsprekers
Als je het vroeger over luidsprekers had, dan dacht je al snel aan merken als Jamo, B&W, JBL of Bose. Tegenwoordig lijkt iedereen nog maar één merk te kennen: Sonos. Voor een paar honderd euro heb je al een leuk draadloos stereosetje met versterking en streaming ingebouwd. Om een stukje van de markt terug te winnen, bieden de highend luidsprekermerken een soortgelijk systeem aan. Wij vergeleken de LSX van het Engelse merk KEF en de Phantom Reactor van het Franse Devialet.
Lees verder

Gebruikers Airmail boos over abonnement
Gebruikers van de populaire app Airmail voor iOS zijn boos nu ontwikkelaar Bloop ineens een betaalmodel heeft gelanceerd. Er moet betaald worden voor meldingen van binnenkomende mails en het gebruik van meerdere accounts.
Lees verder

Rotterdam start pilot met deelvervoer van Lev
Rotterdam start een proef met het delen van kleine appgestuurde elektrische voertuigen. Wethouder Judith Bokhove gaf deze week het officiële startschot voor de nieuwe duurzame deeldienst.
Lees verder

Sprout: Nederlandse softwareboer verkocht voor 21 miljoen; Rotterdam aan de elektrische deelwagens

Nederlandse softwareboer verkocht voor 21 miljoen; Rotterdam aan de elektrische deelwagens
Ondernemersnieuws: 24i Media verkocht voor miljoenen, Candid Group doet opnieuw overname en Rotterdam omarmt elektrische deelwagens.
Lees verder

Onderzoek wijst uit: politiek diverse teams zorgen voor betere producten
Discussiëren jouw medewerkers continu over politiek? Doodvermoeiend is het zeker, maar het hoeft allerminst een probleem te zijn voor je bedrijfsvoering. Sterker nog: politieke diversiteit kan leiden tot betere producten, blijkt uit een nieuwe studie.
Lees verder

Heineken-naaimachines en Lidl-crème: 10 opvallende merkrecht-zaken
Bedrijven liggen regelmatig met elkaar overhoop over het gebruik van tekst en beeld. Een overzicht van 10 actuele voorbeelden, waaronder een vleermuis in een voetballogo en een naaimachine met de naam van een wel heel bekende bierproducent. 
Lees verder

Dit is hoe verschillende generaties investeren
Verschillende generaties hebben andere denkbeelden over waar je in moet investeren. Onderstaande infographic geeft een mooi beeld van het investeringsgedrag van babyboomers, generatie X'ers en millennials.
Lees verder

Deze startup levert een social media-kassa en maakt webshops onnodig
Binnen 10 seconden via social media betalen, het kan met de software van Startup van de Week Ad Up. Maikel Snijders (29) en Milan Brouwer (30) stellen er de conversie van online verkopers mee te kunnen vergroten.
Lees verder

Pascal Ontijd haalt 1,25 miljoen op met Soulpicks; eerste Nederlandse AVG-boete uitgedeeld
Ondernemersnieuws: groeigeld uit Silicon Valley voor startup van Pascal Ontijd, FietsUniek bergafwaarts en HagaZiekenhuis is het eerste AVG-haasje.
Lees verder

NewBe wil de jaren '90-hitserie Heartbreak High weer groot maken - maar wie heeft de rechten eigenlijk?
Jeroen Koopman komt in zijn nieuwste vlog met breaking news: met videoproductie-scaleup NewBe wil hij de rechten van de jaren '90-hitserie Heartbreak High bemachtigen.
Lees verder

Pascal Ontijd haalt 750.000 euro op met Soulpicks; eerste Nederlandse AVG-boete uitgedeeld
Ondernemersnieuws: groeigeld uit Silicon Valley voor startup van Pascal Ontijd, FietsUniek bergafwaarts en HagaZiekenhuis is het eerste AVG-haasje.
Lees verder

'Je moet de juiste mensen tegenkomen'

'Je moet de juiste mensen tegenkomen'
Belangrijke beslissingen, ze kunnen doorslaggevend zijn voor het maken van je carrière. Sommige van die beslissingen neem je op gevoel. Bij andere turf je de plussen en minnen en hak je na dagen of weken van wikken en wegen de knoop door. Iedereen die terug kijkt op zijn of haar loopbaan, ontdekt...
Lees verder

'k Heb.... hele grote bloemkolen!
De reclamecampagne van New York Pizza voor de nieuwe bloemkoolbodem, waarbij een vrouw twee bloemkolen voor haar borsten houdt, zorgde voor veel ophef afgelopen week. Seksistisch of gewoon een grapje?
Lees verder

Ursula lijkt het te gaan halen
Nu Frans Timmermans de handdoek in de ring heeft gegooid, lijkt de weg definitief vrij voor Ursula von der Leyen om de nieuwe voorzitter van de Europese Commissie te worden.
Lees verder

Vragen over groei Schiphol
Op Schiphol is een inloopbijeenkomst georganiseerd voor omwonenden. Die kunnen vragen stellen over de groeiplannen waar minister Van Nieuwenhuizen vlak voor het zomerreces mee kwam.
Lees verder

Alles veilig? Glijden maar!
De meeste Nederlanders genieten tijdens de vakantie van hun welverdiende rust. Maar voor sommigen begint het harde werk dan pas echt. Of stopt het nooit. Twee weken lang neemt BNR een kijkje bij deze beroepen.
Lees verder

Megaboete voor Haga Ziekenhuis
De Autoriteit Persoonsgegevens legt het Haga Ziekenhuis in Den Haag een boete van 460.000 euro op. Het ziekenhuis kwam vorig jaar in het nieuws toen uitlekte dat tientallen medewerkers in het patiëntendossier van de bekende Nederlander Samantha de Jong, beter bekend als Barbie, hadden geneusd.
Lees verder

Eindelijk 'bevestigd': kernwapens op Volkel
Nederland heeft kernwapens opgeslagen op vliegbasis Volkel. De geruchten waren er al al lang, maar lijken nu bevestigd te zijn door een NAVO-rapport dat per ongeluk openbaar zou zijn gemaakt.
Lees verder

This little tree needs a friend... there!
Meer dan 1000 landschapjes schilderde tv-schilder Bob Ross, met veel 'happy clouds' en 'happy trees'. Waar ze gebleven waren, was niet bekend, maar de New York Times vond ze!
Lees verder

Von der Leyen voorzitter Europese Commissie
Het Europees Parlement is akkoord gegaan met de benoeming van Ursula von der Leyen tot nieuwe voorzitter van de Europese Commissie.
Lees verder

Digitale criminaliteit raakt bijna één op twaalf internetters
Bijna één op de twaalf internetgebruikers is het afgelopen jaar slachtoffer geweest van digitale criminaliteit, blijkt uit cijfers van het CBS. Vaak gaat het om vermogensdelicten, waarbij mensen online iets kochten, geld overmaakten, maar het gekochte product niet geleverd kregen.
Lees verder

'FNV moet in spiegel kijken over pensioenkortingen'
De FNV is hoofdverantwoordelijk voor het spaak lopen van het pensioenakkoord in de afgelopen tien jaar. Dat zegt pensioenadvocaat Theo Gommer naar aanleiding van de aangekondigde kortingen op de pensioenen door metaalpensioenfondsen PME en PMT.
Lees verder

Huis van Afgevaardigden klaar met Trumps tweets
Het Amerikaanse Huis van Afgevaardigden heeft de verbale aanvallen van Trump veroordeeld. Eerder deze week twitterde hij dat vier vrouwelijke congresleden maar terug moesten gaan naar hun land van herkomst. Drie van de vier zijn in Amerika geboren.
Lees verder

Winstmarge Jumbo onder druk door afschaffing jeugdloon voor 21-jarigen

Winstmarge Jumbo onder druk door afschaffing jeugdloon voor 21-jarigen
Supermarktketen Jumbo ziet de kosten stijgen door afschaffing van het jeugdloon, schaarste op de arbeidsmarkt en een tekort aan transportcapaciteit. Hierdoor groeit de winst minder hard dan de flink...
Lees verder

Brits pond naar laagste niveau sinds april 2017 vanwege Brexit-zorgen
Het Britse pond is dinsdag naar het laagste punt in 27 maanden gedaald ten opzichte van de Amerikaanse dollar. Het pond daalde naar 1,242 dollar (1,107 euro), een daling van 0,75 procent.
Lees verder

VK en Ierland stoppen met import van Nederlandse eiken om processierups
Het Verenigd Koninkrijk gaat op korte termijn stoppen met de import van grotere eiken vanuit Nederland en andere EU-landen, omdat het de eikenprocessierups niet wil binnenhalen. Dat meldt de NVWA...
Lees verder

Tesla verlaagt startprijs Model 3 en schrapt modellen
Autofabrikant Tesla heeft de startprijs voor de Model 3 verlaagd en enkele modellen uit het aanbod geschrapt in een poging om de keuze voor klanten te simplificeren.
Lees verder

VK en Ierland staken import van Nederlandse eiken vanwege processierups
Het Verenigd Koninkrijk gaat op korte termijn stoppen met de import van grotere eiken vanuit Nederland en andere EU-landen, omdat het de eikenprocessierups niet wil binnenhalen. Dat meldt de NVWA...
Lees verder

IMF-voorzitter Christine Lagarde stapt per half september op
Voorzitter van het International Monetair Fonds (IMF) Christine Lagarde stapt per 12 september op. Dat liet ze dinsdag in een officieel bericht weten.
Lees verder

Bitcoin daalt onder 10.000 dollar na nieuwe kritiek op Facebook-munt
Bitcoin is dinsdag opnieuw gezakt, nu naar een waarde onder de grens van 10.000 dollar. Het zou komen door de kritiek die wetgevers uit de Verenigde Staten leverden op Libra, de omstreden cryptomunt...
Lees verder

Landelijke huurprijsstijgingen zijn het laagst sinds 2015
De gemiddelde landelijke huurprijsstijging was in het tweede kwartaal van 2019 voor het eerst lager dan in het tweede kwartaal van 2015. Het gaat volgens woningplatform Pararius om 3,1 procent,...
Lees verder

Nieuwe aanbestedingen via Tenderned

Elektrochirurgie en toebehoren - Radboud universitair medisch centrum
Type publicatie: Aankondiging van een gegunde opdracht | Publicatiedatum: 16-07-2019 | Type opdracht: Leveringen | Sluitingsdatum: 27-10-2017 | Plaats van uitvoering: Arnhem/Nijmegen NL226, NEDERLAND...
Lees verder

Uitvoeren Data Protection Impact Assessments (DPIA's) op Standaardprogrammatuur en Clouddiensten - Ministerie van Justitie en Veiligheid/Dienstencentrum/Inkoopuitvoeringscentrum JenV Europees aanbesteden
Type publicatie: Aankondiging van een opdracht | Publicatiedatum: 16-07-2019 | Type opdracht: Diensten | Sluitingsdatum: 16-09-2019 | Plaats van uitvoering: NEDERLAND NL | Procedure: Openbaar | CPV:...
Lees verder

Vervanging armaturen door LED armaturen gemeente Etten-Leur - Gemeente Etten-Leur
Type publicatie: Aankondiging van een gegunde opdracht | Publicatiedatum: 16-07-2019 | Type opdracht: Leveringen | Sluitingsdatum: 18-06-2019 | Plaats van uitvoering: NEDERLAND NL, West-Noord-Brabant...
Lees verder

Best Value - Verduurzaming gemeentehuis, gemeente Drimmelen - Gemeente Drimmelen
Type publicatie: Aankondiging van een gegunde opdracht | Publicatiedatum: 16-07-2019 | Type opdracht: Werken | Sluitingsdatum: 07-05-2019 | Plaats van uitvoering: West-Noord-Brabant NL411 |...
Lees verder

RTGB training Buitengewoon Opsporingsambtenaren Staatsbosbeheer - Staatsbosbeheer
Type publicatie: Aankondiging van een opdracht | Publicatiedatum: 16-07-2019 | Type opdracht: Diensten | Sluitingsdatum: 24-09-2019 | Plaats van uitvoering: NEDERLAND NL | Procedure: Openbaar | CPV:...
Lees verder

EA Brandverzekering t.b.v. TU Delft - Technische Universiteit Delft
Type publicatie: Aankondiging van een opdracht | Publicatiedatum: 16-07-2019 | Type opdracht: Diensten | Sluitingsdatum: 28-08-2019 | Plaats van uitvoering: NEDERLAND NL | Procedure: Niet-openbaar |...
Lees verder

Tijdelijke Verkeersmaatregelen (TVM) - Gemeente Dordrecht
Type publicatie: Aankondiging van een opdracht | Publicatiedatum: 16-07-2019 | Type opdracht: Diensten | Sluitingsdatum: 23-09-2019 | Plaats van uitvoering: NEDERLAND NL | Procedure: Openbaar | CPV:...
Lees verder

Druk- en printwerk - Veiligheidsregio Groningen
Type publicatie: Aankondiging van een gegunde opdracht | Publicatiedatum: 16-07-2019 | Type opdracht: Leveringen | Sluitingsdatum: | Plaats van uitvoering: NEDERLAND NL | Procedure: Openbaar | CPV:...
Lees verder

Onderhoud Elektrotechnische- en Werktuigbouwkundige installaties Wellantcollege - Stichting Wellant
Type publicatie: Aankondiging van een gegunde opdracht | Publicatiedatum: 16-07-2019 | Type opdracht: Diensten | Sluitingsdatum: 09-05-2019 | Plaats van uitvoering: Noord-Holland NL32, NEDERLAND NL,...
Lees verder

Uitzenddiensten tot en met schaal 9 in regio Twente - Gemeente Enschede
Type publicatie: Aankondiging van een gegunde opdracht | Publicatiedatum: 16-07-2019 | Type opdracht: Diensten | Sluitingsdatum: | Plaats van uitvoering: NEDERLAND NL | Procedure: Openbaar | CPV:...
Lees verder

Ondergrondse inzamelvoorzieningen - Gemeente Súdwest-Fryslân
Type publicatie: Aankondiging van een gegunde opdracht | Publicatiedatum: 16-07-2019 | Type opdracht: Leveringen | Sluitingsdatum: 03-06-2019 | Plaats van uitvoering: NEDERLAND NL | Procedure:...
Lees verder

Vervanging Gelijkrichterstation Hongerlandsedijk en Hekelingseweg - RET N.V.
Type publicatie: Aankondiging van een opdracht - Nutssectoren | Publicatiedatum: 16-07-2019 | Type opdracht: Leveringen | Sluitingsdatum: 21-08-2019 | Plaats van uitvoering: Groot-Rijnmond NL33C |...
Lees verder

AV-middelen - Stichting Autoriteit Financiële Markten
Type publicatie: Aankondiging van een gegunde opdracht | Publicatiedatum: 16-07-2019 | Type opdracht: Diensten | Sluitingsdatum: | Plaats van uitvoering: NEDERLAND NL | Procedure: Openbaar | CPV:...
Lees verder

Accountantsdiensten voor de gemeenten Aalsmeer en Amstelveen - Gemeente Amstelveen
Type publicatie: Vooraankondiging | Publicatiedatum: 16-07-2019 | Type opdracht: Diensten | Sluitingsdatum: 30-09-2019 | Plaats van uitvoering: NEDERLAND NL | Procedure: Openbaar | CPV:...
Lees verder

Siciliëweg - Groot onderhoud fietspad - Havenbedrijf Amsterdam N.V.
Type publicatie: Aankondiging van een gegunde opdracht - Nutssectoren | Publicatiedatum: 16-07-2019 | Type opdracht: Werken | Sluitingsdatum: | Plaats van uitvoering: NEDERLAND NL, Groot-Amsterdam...
Lees verder

Archangelkade - Moermanskkade vervangen bestrating - Havenbedrijf Amsterdam N.V.
Type publicatie: Aankondiging van een gegunde opdracht - Nutssectoren | Publicatiedatum: 16-07-2019 | Type opdracht: Werken | Sluitingsdatum: | Plaats van uitvoering: NEDERLAND NL, Groot-Amsterdam...
Lees verder

Parkeerplaatsen en terreinverharding Capriweg te Amsterdam - Havenbedrijf Amsterdam N.V.
Type publicatie: Aankondiging van een gegunde opdracht - Nutssectoren | Publicatiedatum: 16-07-2019 | Type opdracht: Werken | Sluitingsdatum: | Plaats van uitvoering: NEDERLAND NL, Groot-Amsterdam...
Lees verder

Openbare Europese Aanbesteding Facilitair Management Informatie Systeem (FMIS) of vergelijkbaar systeem - Avans Hogeschool te Tilburg
Type publicatie: Aankondiging van een gegunde opdracht | Publicatiedatum: 16-07-2019 | Type opdracht: Diensten | Sluitingsdatum: 29-04-2019 | Plaats van uitvoering: NEDERLAND NL | Procedure: Openbaar...
Lees verder

EA Eendaagse busreizen t.b.v. Christelijk Lyceum Veenendaal - Christelijk Lyceum Veenendaal
Type publicatie: Aankondiging van een gegunde opdracht | Publicatiedatum: 16-07-2019 | Type opdracht: Diensten | Sluitingsdatum: | Plaats van uitvoering: NEDERLAND NL | Procedure: Openbaar | CPV:...
Lees verder

Marktconsultatie uitbesteden SIEM/SOC dienstverlening ten behoeve van Logius - Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties
Type publicatie: Aankondiging van een gegunde opdracht | Publicatiedatum: 16-07-2019 | Type opdracht: Diensten | Sluitingsdatum: 07-05-2020 | Plaats van uitvoering: NEDERLAND NL | Procedure: Openbaar...
Lees verder

Meerstad, De Zeilen – Grondwerk fase 2 - Grondexploitatiemaatschappij Meerstad
Type publicatie: Aankondiging van een opdracht | Publicatiedatum: 16-07-2019 | Type opdracht: Werken | Sluitingsdatum: 18-09-2019 | Plaats van uitvoering: NEDERLAND NL, Overig Groningen NL113 |...
Lees verder

Security software I (server & endpoint protection) - SURFmarket B.V.
Type publicatie: Aankondiging van een gegunde opdracht | Publicatiedatum: 16-07-2019 | Type opdracht: Leveringen | Sluitingsdatum: | Plaats van uitvoering: Utrecht NL31 | Procedure: Openbaar | CPV:...
Lees verder

EA OOadA betreffende digitale leer- en werkplek omgeving en beheer - Stichting Openbaar Onderwijs aan de Amstel
Type publicatie: Aankondiging van een gegunde opdracht | Publicatiedatum: 16-07-2019 | Type opdracht: Diensten | Sluitingsdatum: | Plaats van uitvoering: NEDERLAND NL | Procedure: Openbaar | CPV:...
Lees verder

125813 NU SKOVV - Schoolmeubilair Primair Onderwijs - Stichting Katholiek Onderwijs Veluwe-Vallei
Type publicatie: Aankondiging van een gegunde opdracht | Publicatiedatum: 16-07-2019 | Type opdracht: Leveringen | Sluitingsdatum: | Plaats van uitvoering: NEDERLAND NL | Procedure: Niet-openbaar |...
Lees verder

Wabo-vergunningverlening - Gemeente Zwolle
Type publicatie: Aankondiging van een opdracht | Publicatiedatum: 16-07-2019 | Type opdracht: Diensten | Sluitingsdatum: 07-10-2019 | Plaats van uitvoering: NEDERLAND NL | Procedure: Openbaar | CPV:...
Lees verder

Smartphones 2019 - Stichting ROC Midden Nederland
Type publicatie: Aankondiging van een gegunde opdracht | Publicatiedatum: 16-07-2019 | Type opdracht: Leveringen | Sluitingsdatum: 21-05-2019 | Plaats van uitvoering: NEDERLAND NL | Procedure:...
Lees verder

Bestek 2291 N324 traject 115 wegvak km 3.081 - km 6.550 Nijmegen - Grave - Provincie Gelderland
Type publicatie: Aankondiging van een opdracht | Publicatiedatum: 16-07-2019 | Type opdracht: Werken | Sluitingsdatum: 10-09-2019 | Plaats van uitvoering: NEDERLAND NL | Procedure: Openbaar | CPV:...
Lees verder

Europese aanbesteding voor de uitvoering van schoonmaakdienstverlening en glasbewassing - Waterschap Noorderzijlvest
Type publicatie: Vooraankondiging | Publicatiedatum: 16-07-2019 | Type opdracht: Diensten | Sluitingsdatum: 08-11-2019 | Plaats van uitvoering: NEDERLAND NL | Procedure: Openbaar | CPV: Schoonmaak-...
Lees verder

Het koppelen van telefoonnummers aan steekproefelementen - Centraal Bureau voor de Statistiek
Type publicatie: Aankondiging van een gegunde opdracht | Publicatiedatum: 16-07-2019 | Type opdracht: Diensten | Sluitingsdatum: | Plaats van uitvoering: Limburg (NL) NL42 | Procedure: Openbaar |...
Lees verder

Adviesdiensten Kwartiermakers-fase inrichten, implementatie en Adoptie Office365 - Provincie Noord-Holland
Type publicatie: Aankondiging van een opdracht | Publicatiedatum: 16-07-2019 | Type opdracht: Diensten | Sluitingsdatum: 09-09-2019 | Plaats van uitvoering: NEDERLAND NL | Procedure: Openbaar | CPV:...
Lees verder

Inhuur Recruiter - Hoogheemraadschap van Delfland
Type publicatie: Aankondiging van een gegunde opdracht | Publicatiedatum: 16-07-2019 | Type opdracht: Diensten | Sluitingsdatum: | Plaats van uitvoering: NEDERLAND NL | Procedure: Niet-openbaar |...
Lees verder

Slijpen aan het spoor - HTM Personenvervoer N.V.
Type publicatie: Aankondiging van een opdracht - Nutssectoren | Publicatiedatum: 16-07-2019 | Type opdracht: Diensten | Sluitingsdatum: 03-10-2019 | Plaats van uitvoering: Agglomeratie 's-Gravenhage...
Lees verder

Groot-Onderhoud Waubacherweg met bijkomende werkzaamheden. - Gemeente Brunssum
Type publicatie: Aankondiging van een opdracht | Publicatiedatum: 16-07-2019 | Type opdracht: Werken | Sluitingsdatum: 02-09-2019 | Plaats van uitvoering: Zuid-Limburg NL423, NEDERLAND NL |...
Lees verder

Vuilniswagen type Achterlader - Gemeente Oss
Type publicatie: Aankondiging van een opdracht | Publicatiedatum: 16-07-2019 | Type opdracht: Leveringen | Sluitingsdatum: 04-09-2019 | Plaats van uitvoering: NEDERLAND NL | Procedure: Openbaar |...
Lees verder

Realisatie gemaal Waard-Nieuwland - Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier
Type publicatie: Vooraankondiging | Publicatiedatum: 16-07-2019 | Type opdracht: Werken | Sluitingsdatum: 02-12-2019 | Plaats van uitvoering: NEDERLAND NL | Procedure: Openbaar | CPV:...
Lees verder

Request for Information - Verreikers / Telescopic Handlers - Defensie Materieel Organisatie
Type publicatie: Vooraankondiging | Publicatiedatum: 16-07-2019 | Type opdracht: Leveringen | Sluitingsdatum: | Plaats van uitvoering: NEDERLAND NL | Procedure: | CPV: Vorkheftrucks, voertuigen...
Lees verder

Verwerking van GFT afval en groen- en snoeiafval - Gemeente Maassluis
Type publicatie: Aankondiging van een opdracht | Publicatiedatum: 16-07-2019 | Type opdracht: Diensten | Sluitingsdatum: 16-09-2019 | Plaats van uitvoering: NEDERLAND NL | Procedure: Openbaar | CPV:...
Lees verder

Versterking Noordelijke Randmeerdijk (Bouwteam) - Waterschap Vallei en Veluwe
Type publicatie: Vooraankondiging | Publicatiedatum: 16-07-2019 | Type opdracht: Werken | Sluitingsdatum: 19-11-2019 | Plaats van uitvoering: Veluwe NL221, NEDERLAND NL | Procedure: Niet-openbaar |...
Lees verder

Open House Specialistische ondersteuning De Opstapper - Gemeente Heerenveen
Type publicatie: Overheidsopdrachten - Sociale en andere specifieke diensten | Publicatiedatum: 16-07-2019 | Type opdracht: Diensten | Sluitingsdatum: 30-06-2019 | Plaats van uitvoering: NEDERLAND NL...
Lees verder

Warme drankenvoorziening - Gemeente Waalwijk
Type publicatie: Aankondiging van een gegunde opdracht | Publicatiedatum: 16-07-2019 | Type opdracht: Leveringen | Sluitingsdatum: 07-03-2019 | Plaats van uitvoering: NEDERLAND NL | Procedure:...
Lees verder

Groot onderhoud N489 - provincie Zuid-Holland
Type publicatie: Aankondiging van een gegunde opdracht | Publicatiedatum: 16-07-2019 | Type opdracht: Werken | Sluitingsdatum: | Plaats van uitvoering: Zuid-Holland NL33 | Procedure: Niet-openbaar |...
Lees verder

Marktconsultatie tbv distributie digitaal filmmateriaal via Openbare Bibliotheken - Koninklijke Bibliotheek
Type publicatie: Overheidsopdrachten - Sociale en andere specifieke diensten | Publicatiedatum: 16-07-2019 | Type opdracht: Diensten | Sluitingsdatum: 15-09-2020 | Plaats van uitvoering: NEDERLAND NL...
Lees verder

Waterfabriek Wilp - Waterschap Vallei en Veluwe
Type publicatie: Vooraankondiging | Publicatiedatum: 16-07-2019 | Type opdracht: Werken | Sluitingsdatum: 13-01-2020 | Plaats van uitvoering: NEDERLAND NL | Procedure: Niet-openbaar | CPV: Bouwen van...
Lees verder

Inrichting Natuurpark Geestmerloo - Recreatieschap Geestmerambacht
Type publicatie: Aankondiging van een opdracht | Publicatiedatum: 16-07-2019 | Type opdracht: Werken | Sluitingsdatum: 16-09-2019 | Plaats van uitvoering: NEDERLAND NL, Alkmaar en omgeving NL328 |...
Lees verder

Onderhoud bermen 2019 e.v. binnen de gemeente Heerenveen - Gemeente Heerenveen
Type publicatie: Aankondiging van een gegunde opdracht | Publicatiedatum: 16-07-2019 | Type opdracht: Diensten | Sluitingsdatum: 30-04-2019 | Plaats van uitvoering: NEDERLAND NL, Zuidoost-Friesland...
Lees verder

Europese openbare aanbestedingsprocedure Print- en kopieerapparatuur Stichting Petrus Canisius College - Petrus Canisius College - PCC Oosterhout
Type publicatie: Aankondiging van een gegunde opdracht | Publicatiedatum: 16-07-2019 | Type opdracht: Leveringen | Sluitingsdatum: 13-02-2019 | Plaats van uitvoering: NEDERLAND NL | Procedure:...
Lees verder

ICT-Dienstverlening Kompas - Ministerie van Buitenlandse Zaken
Type publicatie: Kennisgeving van aanvullende informatie, informatie over een onvolledige procedure of rectificatie | Publicatiedatum: 16-07-2019 | Type opdracht: Diensten | Sluitingsdatum:...
Lees verder

10100030660 - BD/DC - Sr. Business Consultant - Ministerie van Justitie en Veiligheid/Dienstencentrum/Inkoopuitvoeringscentrum JenV Europees aanbesteden
Type publicatie: Aankondiging van een gegunde opdracht | Publicatiedatum: 16-07-2019 | Type opdracht: Diensten | Sluitingsdatum: | Plaats van uitvoering: NEDERLAND NL | Procedure: Niet-openbaar |...
Lees verder

ICT-applicatie Vergunningverlening, Toezicht en Handhaving - Gemeente Gorinchem
Type publicatie: Aankondiging van een opdracht | Publicatiedatum: 16-07-2019 | Type opdracht: Leveringen | Sluitingsdatum: 24-09-2019 | Plaats van uitvoering: NEDERLAND NL | Procedure: Openbaar |...
Lees verder

Bouwkundig onderhoud gebouwen (Gemeente Utrecht) - Gemeente Utrecht
Type publicatie: Aankondiging van een opdracht | Publicatiedatum: 16-07-2019 | Type opdracht: Werken | Sluitingsdatum: 12-09-2019 | Plaats van uitvoering: NEDERLAND NL | Procedure: Niet-openbaar |...
Lees verder

Vervanging van de Engewormerbrug - Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier
Type publicatie: Aankondiging van een gegunde opdracht | Publicatiedatum: 16-07-2019 | Type opdracht: Werken | Sluitingsdatum: 19-06-2019 | Plaats van uitvoering: Zaanstreek NL325, NEDERLAND NL |...
Lees verder

Marktconsultatie Lockers + Managementsysteem - Leids Universitair Medisch Centrum (LUMC)
Type publicatie: Vooraankondiging | Publicatiedatum: 16-07-2019 | Type opdracht: Leveringen | Sluitingsdatum: | Plaats van uitvoering: NEDERLAND NL | Procedure: | CPV: Installeren van kleedkamers
Lees verder

Europese aanbesteding schoonmaakonderhoud en glasbewassing gemeente Meppel - Gemeente Meppel
Type publicatie: Aankondiging van een opdracht | Publicatiedatum: 16-07-2019 | Type opdracht: Diensten | Sluitingsdatum: 11-09-2019 | Plaats van uitvoering: NEDERLAND NL | Procedure: Openbaar | CPV:...
Lees verder

A3.591 Inzet beroepsverkeersregelaars gemeente Leiden - Servicepunt71
Type publicatie: Aankondiging van een opdracht | Publicatiedatum: 16-07-2019 | Type opdracht: Diensten | Sluitingsdatum: 22-08-2019 | Plaats van uitvoering: NEDERLAND NL | Procedure: Openbaar | CPV:...
Lees verder

Levering Kraan- Kippervoertuig - Gemeente Heerenveen
Type publicatie: Aankondiging van een gegunde opdracht | Publicatiedatum: 16-07-2019 | Type opdracht: Leveringen | Sluitingsdatum: 04-06-2019 | Plaats van uitvoering: NEDERLAND NL | Procedure:...
Lees verder

Levering bestelwagens en lichte vrachtwagens - Gemeente Heerenveen
Type publicatie: Aankondiging van een gegunde opdracht | Publicatiedatum: 16-07-2019 | Type opdracht: Leveringen | Sluitingsdatum: 25-09-2018 | Plaats van uitvoering: NEDERLAND NL | Procedure:...
Lees verder

Brandweerzorg Managementsysteem - Veiligheidsregio Groningen
Type publicatie: Aankondiging van een gegunde opdracht | Publicatiedatum: 16-07-2019 | Type opdracht: Diensten | Sluitingsdatum: | Plaats van uitvoering: NEDERLAND NL | Procedure: Onderhandeling...
Lees verder

Openbare Europese aanbesteding inzameling gft- en restafval en inzameling en verwerking van de bron-gescheiden deelstromen - Gemeente Westerkwartier
Type publicatie: Kennisgeving van aanvullende informatie, informatie over een onvolledige procedure of rectificatie | Publicatiedatum: 16-07-2019 | Type opdracht: Diensten | Sluitingsdatum:...
Lees verder

Openbare Europese aanbesteding schoonmaakdienstverlening - Blosse
Type publicatie: Aankondiging van een gegunde opdracht | Publicatiedatum: 16-07-2019 | Type opdracht: Diensten | Sluitingsdatum: | Plaats van uitvoering: NEDERLAND NL | Procedure: Openbaar | CPV:...
Lees verder

aanschaf van een hoge-resolutie massaspectrometer voor proteomics en een snelle kwantitatieve massaspectrometer voor proteomics en metabolomics - Universitair Medisch Centrum Groningen (UMCG)
Type publicatie: Aankondiging van een opdracht | Publicatiedatum: 16-07-2019 | Type opdracht: Leveringen | Sluitingsdatum: 19-09-2019 | Plaats van uitvoering: NEDERLAND NL | Procedure: Openbaar |...
Lees verder

Integrale telefonie dienstverlening - Kamer van Koophandel
Type publicatie: Aankondiging van een gegunde opdracht | Publicatiedatum: 16-07-2019 | Type opdracht: Diensten | Sluitingsdatum: | Plaats van uitvoering: NEDERLAND NL | Procedure: Openbaar | CPV:...
Lees verder

Consulent schuldhulpverlening (5/8) - Gemeente Delft
Type publicatie: Aankondiging van een gegunde opdracht | Publicatiedatum: 16-07-2019 | Type opdracht: Diensten | Sluitingsdatum: | Plaats van uitvoering: Delft en Westland NL333 | Procedure:...
Lees verder

TenneT Offshore Grid - FEED study 2 GW 525kV DC platform - IJmuiden Ver - TenneT TSO
Type publicatie: Aankondiging van een opdracht - Nutssectoren | Publicatiedatum: 16-07-2019 | Type opdracht: Diensten | Sluitingsdatum: 29-08-2019 | Plaats van uitvoering: NEDERLAND NL | Procedure:...
Lees verder

Market Consultation Impregnation line for unidirectional tapes - Technische Universiteit Delft
Type publicatie: Vooraankondiging | Publicatiedatum: 16-07-2019 | Type opdracht: Leveringen | Sluitingsdatum: | Plaats van uitvoering: NEDERLAND NL | Procedure: | CPV: Bedrijfsmachines
Lees verder

Levering kantoorartikelen t.b.v. gemeente Zwolle - Gemeente Zwolle
Type publicatie: Aankondiging van een gegunde opdracht | Publicatiedatum: 16-07-2019 | Type opdracht: Leveringen | Sluitingsdatum: | Plaats van uitvoering: NEDERLAND NL | Procedure: Openbaar | CPV:...
Lees verder

Netherlands - Maintenance of the GSM-R network - ProRail B.V.
Type publicatie: Aankondiging van een opdracht - Nutssectoren | Publicatiedatum: 16-07-2019 | Type opdracht: Diensten | Sluitingsdatum: 01-10-2019 | Plaats van uitvoering: NEDERLAND NL | Procedure:...
Lees verder

Levering van elektriciteit en gas ten behoeve van diverse aanbestedende diensten - Quadraam Gelderse Onderwijsgroep
Type publicatie: Kennisgeving van aanvullende informatie, informatie over een onvolledige procedure of rectificatie | Publicatiedatum: 16-07-2019 | Type opdracht: Diensten | Sluitingsdatum:...
Lees verder

KIE-IPS Aanbesteding Interactieve PresentatieSchermen (2019) - Coöperatie KIEN UA
Type publicatie: Aankondiging van een opdracht | Publicatiedatum: 16-07-2019 | Type opdracht: Leveringen | Sluitingsdatum: 03-09-2019 | Plaats van uitvoering: NEDERLAND NL | Procedure: Openbaar |...
Lees verder

Vrijwillige transparantie Sequel II - Leids Universitair Medisch Centrum (LUMC)
Type publicatie: Aankondiging in het geval van vrijwillige transparantie vooraf | Publicatiedatum: 16-07-2019 | Type opdracht: Leveringen | Sluitingsdatum: | Plaats van uitvoering: NEDERLAND NL |...
Lees verder

Openbare Europese aanbesteding levering hardware - Regionale Scholengemeenschap Het Rhedens voor Lyceum Havo Mavo Vbo
Type publicatie: Aankondiging van een gegunde opdracht | Publicatiedatum: 16-07-2019 | Type opdracht: Leveringen | Sluitingsdatum: | Plaats van uitvoering: NEDERLAND NL | Procedure: Openbaar | CPV:...
Lees verder

SURF AV-middelen 2019-2023 - SURFmarket B.V.
Type publicatie: Kennisgeving van aanvullende informatie, informatie over een onvolledige procedure of rectificatie | Publicatiedatum: 16-07-2019 | Type opdracht: Diensten | Sluitingsdatum:...
Lees verder

Toeleverancier horeca wijn - Koning Willem I College
Type publicatie: Aankondiging van een opdracht | Publicatiedatum: 16-07-2019 | Type opdracht: Leveringen | Sluitingsdatum: 23-09-2019 | Plaats van uitvoering: Noordoost-Noord-Brabant NL413, NEDERLAND...
Lees verder

Innovatiepartnerschap Sterke Lekdijk - waterschap Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden
Type publicatie: Kennisgeving van aanvullende informatie, informatie over een onvolledige procedure of rectificatie | Publicatiedatum: 16-07-2019 | Type opdracht: Werken | Sluitingsdatum: 28-08-2019...
Lees verder

Request for Information Progress 2.0 - Ministerie van Buitenlandse Zaken
Type publicatie: Vooraankondiging | Publicatiedatum: 16-07-2019 | Type opdracht: Diensten | Sluitingsdatum: 01-07-2020 | Plaats van uitvoering: Agglomeratie 's-Gravenhage NL332 | Procedure: Openbaar...
Lees verder

NFU - Vervanging printdienstverlening (Erasmus MC - LUMC - Radboudumc - UMCG) - Erasmus MC
Type publicatie: Aankondiging van een opdracht | Publicatiedatum: 16-07-2019 | Type opdracht: Diensten | Sluitingsdatum: 09-09-2019 | Plaats van uitvoering: NEDERLAND NL | Procedure: Openbaar | CPV:...
Lees verder

DAS Intermediairs voor werkzoekenden - Gemeente Rotterdam
Type publicatie: Overheidsopdrachten - Sociale en andere specifieke diensten | Publicatiedatum: 16-07-2019 | Type opdracht: Diensten | Sluitingsdatum: 31-08-2020 | Plaats van uitvoering: NEDERLAND NL...
Lees verder

Vervanging ICT Infrastructuur - Gemeente Texel
Type publicatie: Aankondiging van een opdracht | Publicatiedatum: 17-07-2019 | Type opdracht: Leveringen | Sluitingsdatum: 24-09-2019 | Plaats van uitvoering: NEDERLAND NL | Procedure: Openbaar |...
Lees verder

Levering van ondergrondse containers - Gemeente Oudewater; Stadskantoor
Type publicatie: Aankondiging van een gegunde opdracht | Publicatiedatum: 17-07-2019 | Type opdracht: Leveringen | Sluitingsdatum: 13-05-2019 | Plaats van uitvoering: Utrecht NL310, NEDERLAND NL |...
Lees verder