Doorgaan naar hoofdcontent

Verhuizen naar buitenland (EU). Wat te doen met holding B.V.?

Verhuizen naar buitenland (EU). Wat te doen met holding B.V.?
Ik heb samen met een compagnon een BV (werkmaatschappij ) voor een SaaS product. Er is verder geen personeel. We hebben allebei een eigen beheer BV. We bestaan sinds 2018 maar er wordt sinds vorig jaar pas omzet gedraait. Er is nog geen geld uit de werkmaatschappij onttrokken (nog geen management fees gefactureerd), dus er loopt nog geen geld door onze eigen beheer BVs. Ik ben de CEO van het bedrijf en ga met mijn familie voor de lange termijn ("eeuwigheid"?) naar Ierland verhuizen. Wat kan ik het beste doen met mijn beheer BV? De werkmaatschappij en mijn compagnon blijven in Nederland gevestigd.
 
Wil je het laatste nieuws in jouw mailbox ontvangen?
Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.