Doorgaan naar hoofdcontent

Unigro stopt in België en Luxemburg

Unigro stopt in België en Luxemburg
De directie van online winkel Unigro heeft donderdag aangekondigd de activiteiten van het bedrijf in België en Luxemburg te staken: 141 banen gaan mogelijk verloren. Lees verder

Profielfoto en omslagfoto
Hallo allemaal, Ik ben nieuw hier op het forum en ik wil graag mijn profiel compleet maken. Ik loop er alleen tegenaan dat de profielfoto maar 51Kb mag zijn? Al meerdere malen bestand gecomprimeerd maar dat gaat tot maximaal 62Kb. De omslagfoto mag maximaal 29Mb zijn, dat is nogal een verschil. Iemand de gouden tip? En gaat de voorkeur naar een foto van mijzelf als profielfoto of het logo van mijn onderneming? Dank en ik hoor graag van jullie! Groet Helga Lees verder

Wil je het laatste nieuws in jouw mailbox? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.