Doorgaan naar hoofdcontent

Het starten van mijn eigen “fashiontruck”

Het starten van mijn eigen "fashiontruck"
Hoi iedereen, ik ben nu zelf 3 jaar eigenaaresse van mijn eigen kledingwebshop en winkel aan huis. Nu is mijn grote droom om hiernaast een fashiontruck te runnen. Onder het mom van "je hoeft je huis niet uit om te gaan shoppen" komt de fashiontruck door jou straat rijden. Denk aan een bakker die 1x in de week met zijn producten door de straat rijd en zijn producten verkoopt en weer naar de volgende straat op zijn route gaat. Hij maakt dit kenbaar door middel van social media of flyers. de truck zal voorzien zijn van dameskleding voor leuke "meeneem" prijsjes. Het is niet zo dat ik stil ga staan en ga wachten op klanten. Nu zou ik graag 1 of 2 keer in de week met de fashiontruck gaan rijden door verschillende dorpen. Maak het voor de klant een échte beleving en rij erna weer door naar de volgende straat op mijn route. De keer erna ga ik weer naar een ander dorp. Het moet ook een beetje "exclusief" blijven waardoor het voor de klant een gevoel meebrengt dat ze de aankoop nu of niet meer kunnen doen. Ik hoor graag jullie advies en dingen waar ik naar moet kijken en over na moet denken.
 
Wil je het laatste nieuws in jouw mailbox ontvangen?
Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.