Doorgaan naar hoofdcontent

Aftrekbaar of niet?

Aftrekbaar of niet?
Hi goeiedag! Ik heb een vraag over de aftrekbare posten van de inkomstenbelasting. Ik ben geen ondernemer voor de IB en ik heb inkomsten uit overig werk. Ik werk onder andere bij temper, maar ik zit ook op de muziekschool. Ik sta ingeschreven bij de KVK als fietskoerier maar ook als muziekleraar, omdat ik mensen muziekles/bijles wil geven. Ik heb inkopen gedaan voor een saxofoon en een microfoon. Ik heb alleen nog geen verdiensten geleverd als muziekleraar (ik heb dus nog geen lessen gegeven)… Ook gebruik ik het ook soms privĂ©, maar dat kan mogelijk ook gezien worden als oefenen voor het vak toch? Mag ik dan de kosten van de saxofoon en microfoon wel meenemen?
 
Wil je het laatste nieuws in jouw mailbox ontvangen?
Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.