Doorgaan naar hoofdcontent

Advies gevraagd m.b.t. aanpassing BTW aangifte in E-boekhouden

Advies gevraagd m.b.t. aanpassing BTW aangifte in E-boekhouden
Goedemiddag iedereen, Via e-boekhouden heb ik mijn BTW aangifte klaargezet, nu zit er echter een verschil in en heb ik teveel BTW betaald. Na het verwerken van de aangifte in E-boekhouden staat er nu een bedrag van 119,75 aan de activa kant van grootboek 1630 BTW Af te dragen Hoog. Ik heb proberen te achterhalen waar dit vandaan komt, maar kan het niet vinden. Is er een manier om dit te corrigeren zonder dat ik de oorzaak weet? Wanneer mogelijk ga ik liever niet dagen zoeken, maar zou ik het willen corrigeren en zorgen dat het vanaf nu dan weer klopt. In E-boekhouden kan ik bij de BTW-Aangifte de voorgesteld aangifte aanpassen, wanneer ik het bedrag waarover omzetbelasting wordt berekend omlaag aanpas met het verschil van die €119,75 dan klopt het weer. Ik weet echter niet of dit de juiste manier is. Waarschijnlijk niet
 
Wil je het laatste nieuws in jouw mailbox ontvangen?
Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.