Doorgaan naar hoofdcontent

Handelsagent in Nederland maar importeur in China

Handelsagent in Nederland maar importeur in China
Hallo, Momenteel overweeg ik om handelsagent te worden in Nederland die via een andere handelsagent (bijv Duitsland) een product inkoopt (in bijv Oekraine). De importeur is in China gevestigd en zal ook opereren als wederverkoper (en de eindkoper is ook in China en daar worden de producten uiteindelijk aan verkocht). Nou ben ik benieuwd hoe zo een constructie eruit komt te zien, als ik laat registreren als handelsagent en de importeur via mij bij de andere handelsagent is gekomen. Zo wil ik bijvoorbeeld maandelijks een provisie ontvangen. Moet de importeur uit China een contract opstellen met de handelsagent uit Duitsland en de eindkoper in China om vervolgens de provisie over te maken aan mij. Of moet ik een contract aangaan met de handelsagent in Duitsland en de importeur in China? Met vriendelijke groet, Exporter.
 
Wil je het laatste nieuws in jouw mailbox ontvangen?
Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.