Doorgaan naar hoofdcontent

CE

CE
Goedemiddag, Ik wil een product uit China laten komen en er een eigen EAN + Merk + doos ontwerp op laten zetten. Verder is dit een off the shelf product dat vrij wordt aangeboden. Is het in dit geval nodig om nieuwe certificaten op te laten maken of kan ik het certificaat van Chinese fabrikant gebruiken. Waar ligt de grens dat je een compleet certificaat nodig hebt. Gezien de kosten die dit met zich meebrengt zou ik dit graag willen vermijden / uitstellen. Zo speel ik met de gedachten om de verpakkinsinhoud aan te passen. In dit specifieke geval zitten er 2 stuks in een retail verpakking, ik wil dit vergroten naar 3 of 4 stuks zodat de verkoop waarde omhoog kan. Ik hoor graag hoe jullie hierover denken. Met vriendelijke groet, Casper
 
Wil je het laatste nieuws in jouw mailbox ontvangen?
Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.