Doorgaan naar hoofdcontent

Thuiswinkel.org start Europese certificering webwinkels

EMERCE
Thuiswinkel.org start Europese certificering webwinkels
Belangenorganisatie voor de e-commercesector Thuiswinkel.org begint de verstrekking van de eerste Shopping Secure-certificaten. Dat is het Europese zusje van Thuiswinkel Waarborg.
Lees verder

Microsoft wil meer investeren in OpenAI
Microsoft zou in vergevorderde gesprekken zijn met OpenAI over het vergroten van zijn belang via een investering.
Lees verder

Nieuwe regionale directeur voor Coinbase in Europa
Daniel Seifert wordt de nieuwe regionale directeur voor Europa van cryptohandelsbeurs Coinbase. De Duitser is nu COO van het fintech-platform Solarisbank, waar de ABN AMRO een minderheidsaandeel in heeft.
Lees verder

Pinterest tekent muziekdeals voor TikTok kloon
Pinterests TikTok-concurrent Idea Pins wordt verrijkt met een hoop nieuwe muziek van topartiesten. Er zijn licentieovereenkomsten getekend met Warner Music Group, Warner Chappell Music, Merlin en BMG.
Lees verder

Europese privacytoezichthouders vragen Europese Commissie om aanvulling AVG
De Europese privacytoezichthouders willen dat de Europese Commissie nieuwe regels opstelt in aanvulling op de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG). Dat schrijven zij in een brief aan de Europese Commissie.
Lees verder

Oostenrijk heeft primeur van eerste echte digitale rijbewijs
In Oostenrijk kunnen bestuurders nu hun klassieke rijbewijs thuislaten en in plaats daarvan een digitale variant laten zien.
Lees verder

Infographic: het internet slaapt nooit
Het team van Domo heeft weer zijn jaarlijkse 'Data Never Sleeps'-overzicht gepubliceerd, waarin wordt gekeken naar de hoeveel activiteit online per minuut. Dit jaar is het tien jaar geleden dat het eerste rapport werd gepubliceerd. Het bijbehorende rapport vind je hier.
Lees verder

Hands-On: Google Pixel (Pro)
Lang geleden, toen Google nog smartphones maakte met partners als LG, kon je hun (Nexus) smartphones gewoon in Nederland kopen, maar met de introductie van de Googles eigen Pixel was dat van de ene dag op de andere afgelopen. Het heeft zeven generaties geduurd voordat de Pixel eindelijk gewoon in Nederland verkrijgbaar is.
Lees verder

De nieuwe socials: go niche or go home
Mensen over de wereld met elkaar verbinden en makkelijker laten communiceren. Deze basisbelofte lijken (grote) sociale media steeds lastiger waar te kunnen maken. Reden voor kleinere, gerichtere media om in dit gat te springen. Wat betekent de opkomst van nichespelers? En welke zijn goed om te kennen?
Lees verder