Doorgaan naar hoofdcontent

Smartphonemarkt daalt met 9 procent

EMERCE
Smartphonemarkt daalt met 9 procent
Aan de lancering van nieuwe smartphones lijkt maar geen einde te komen, maar de consument lijkt een kooppauze te hebben ingelast. De smartphonemarkt heeft een ronduit slecht derde kwartaal achter de rug, zo blijkt uit cijfers van marktonderzoeker Canalys.
Lees verder

'Minder webwinkels en platformen verkocht'
Er zijn deze zomer 41 procent minder internationaal werkende webwinkels en platformen verkocht dan begin 2022. Dat laten cijfers van adviesbureau Hampleton Partners zien.
Lees verder

Interpolis en Lightyear ontwikkelen eerste autoverzekering gebaseerd op blockchain
Verzekeraar Interpolis en Lightyear, de fabrikant van de eerste elektrische wagen op zonne-energie, ontwikkelen de eerste autoverzekering in Nederland gebaseerd op blockchain-technologie. Uniek aan is dat de verzekeringspremie is bepaald op basis van alleen het object, de Lightyear auto, en niet op basis van de verzekeringsnemer.
Lees verder

Picnic voegt Lelystad toe aan bezorggebied
Picnic gaat op woensdag 2 november van start in Lelystad. Met de uitbreiding naar de hoofdstad van de provincie Flevoland worden ruim 33.000 huishoudens bereikt.
Lees verder

101 miljoen voor open source Stability AI
De community gedreven open source start-up Stability AI uit Engeland heeft 101 miljoen dollar venture capital opgehaald.
Lees verder

Energiecrisis zorgt voor piek online bereik energieleveranciers
In september 2022 is het online bereik op de websites van Nederlandse energieleveranciers gestegen naar een krappe 6 miljoen personen. Dat blijkt uit metingen van GfK.
Lees verder

Live streaming TikTok wordt verboden voor kinderen
Het wordt verboden voor kinderen om livestreams op te zetten op TikTok en virtuele cadeautjes weg te geven.
Lees verder

Online super Foodello breidt uit naar Vlaanderen
Online super Foodello is van start gegaan in Vlaanderen. Het bedrijf verkoopt restpartijen supermarktproducten in de strijd tegen voedselverspilling.
Lees verder

Salesforce lanceert op maat gemaakte cloud-oplossing voor de auto-industrie: Automotive Cloud
Salesforce kondigt Automotive Cloud aan; een nieuw product dat speciaal is ontwikkeld voor autofabrikanten, dealers, financiƫle partijen in de automotive-sector en hun klanten.
Lees verder