Doorgaan naar hoofdcontent

Sendcloud benoemt Madelein Smit tot Chief Operating Officer

EMERCE
Sendcloud benoemt Madelein Smit tot Chief Operating Officer
E-commerceverzendplatform Sendcloud versterkt per 1 november 2022 zijn bestuur met de aanstelling van Madelein Smit als nieuwe COO.
Lees verder

Shopify gaat malafide webshops weren van haar platform
Webshopplatform Shopify gaat webshops weren die de consumentenregels overtreden. Shopify zal dit doen nadat Europese consumentenautoriteiten – zoals de Autoriteit Consument & Markt (ACM) – melding maken van overtredingen van webwinkels op Shopify.
Lees verder

Blockchain Binance getroffen door hack
De blockchain van cryptohandelsbeurs Binance BNB Chain is getroffen door een hack, waardoor naar schatting 570 miljoen dollar aan BNB coins is verdwenen.
Lees verder

Infographic: Online supermarkten nemen bezorgmarkt over
De populariteit voor online supermarkten is het afgelopen jaar enorm gestegen. Dit blijkt uit onderzoek naar het online zoekgedrag dat onderzoeksbureau Routelogic heeft uitgevoerd. In één jaar tijd zien de online supermarkten het zoekvolume naar hun bezorgservices met 195 procent stijgen, terwijl de populariteit van de fysieke supermarkt met bijna 50 procent is gedaald.
Lees verder

Congres Amsterdam Dance Event in metaversum
Tijdens de officiële aftrap van Amsterdam Dance Event op woensdag 19 oktober zullen er voor het eerst dit jaar presentaties van het congres-gedeelte plaatsvinden in de metaverse. Hiervoor is een virtuele versie van de A'DAM Toren gecreëerd.
Lees verder

Florence Schmit (Greetz): 'Een eindeloos assortiment voegt weinig waarde toe'
Altijd weten wie de ontvanger is en voor welke gelegenheid een aankoop wordt gedaan. Greetz heeft er waardevolle data mee in handen, meent general manager Florence Schmit. Het cadeauplatform werkt hiermee onder andere aan personalisatie en wil de kalenderfunctie van consumenten overnemen. "Binnenkort zijn alle cadeaus vooruit te plannen."
Lees verder

Nederland krijgt algoritmetoezichthouder
Staatssecretaris Alexandra van Huffelen van Digitalisering wil problemen met algoritmes in de toekomst voorkomen. Daartoe krijgt Nederland een toezichthouder. Computers moeten mensenrechten beschermen.
Lees verder

Toenemende privacyzorgen onder Nederlandse TikTok-gebruikers
Ruim één op de drie TikTok gebruikers maakt zich er zorgen over dat de app te veel over hen weet. Voor degenen die al langere tijd een account hebben is dit zelfs 53 procent. Dit blijkt uit een representatief onderzoek dat Motivaction onder ruim duizend Nederlandse TikTok-gebruikers tussen de 10 en 35 jaar uitvoerde.
Lees verder

McDonald's accepteert Bitcoin en Tether in Lugano
McDonald's accepteert Bitcoin en Tether als betaalmethode in Lugano, de Zwitserse stad bij de Italiaanse grens met bijna 64.000 inwoners.
Lees verder