Doorgaan naar hoofdcontent

Rabobank biedt klanten inzicht in eigen energieverbruik

EMERCE
Rabobank biedt klanten inzicht in eigen energieverbruik
Klanten van Rabobank kunnen via de Rabo App gebruik maken van Energie Inzicht. Hiermee krijgen klanten inzicht in hun energieverbruik. Deze app staat in verbinding met de slimme meter en geeft niet alleen aan wat een huishouden verbruikt, maar ook waar het aan verbruikt wordt.
Lees verder

Infographic: de beste kleuren voor je sociale mediagrafieken
Misschien sta je er niet bij stil, maar merken kiezen bewust voor bepaalde kleuren om hun doelmarkt aan te spreken. Het team van Giraffe Social Media heeft onderzocht welke kleuren bekende merken als Coca Cola, IKEA, Fanta en Cadbury gebruiken en waarom.
Lees verder

EDAY 2022: een toekomst met beslissingswetenschappers
In een wereld waarin velen geloven dat toegang tot steeds meer gegevens zal leiden tot steeds betere besluitvorming, kijkt Daniel Hulme komende donderdag op Emerce EDAY 2022 naar de rol die kunstmatige intelligentie daarin kan vervullen. De Brit zal beargumenteren waarom we deze opkomende technologieën moeten omarmen en zal de filosofische en ethische kwesties aan de orde stellen.
Lees verder

Belgische distributiecentrum Amazon is klaar
Het eerste distributiecentrum van Amazon in België heeft in Antwerpen de deuren geopend. Dat meldt Retaildetail.
Lees verder

Fabrique en Q42 gaan samen met Zweeds ARC Arise Consulting
Bureaus Q42 en Fabrique sluiten zich aan bij het Zweedse ARC Arise Consulting. Q42 en Fabrique, met samen tweehonderd medewerkers, bundelen hun krachten met veertien andere agencies. In totaal werkt er 1.150 man. Voor ARC is dit de eerste stap buiten Scandinavië.
Lees verder

Meer pakketautomaten op Belgische treinstations
Er komen meer pakketautomaten op Belgische treinstations. De Belgische spoorwegen NMBS en bpost hebben hierover een akkoord bereikt. Vandaag staan er reeds bpost Pakjesautomaten in 33 Belgische stations. Daar komen in de volgende zes maanden 70 nieuwe locaties bij.
Lees verder

Branding agency Verve sluit aan bij United Playgrounds
De nog jonge bureaugroep United Playgrounds haalt branding agency Verve binnen als volgende kraal aan de keten.
Lees verder

Beter Bed, Hans Anders, Intergamma, Kruidbosch, Lobbes en RTL genomineerd door CRO Awards
Beter Bed, Hans Anders, Intergamma, Kruidbosch, Lobbes, RTL Nederland, Van der Garde Tuinmeubelen, VodafoneZiggo zijn de genomineerden van de DDMA Dutch CRO Awards 2022, de prijzen voor de beste conversieoptimalisatie.
Lees verder

Rusland blokkeert nu ook audioplatform SoundCloud
Rusland heeft de toegang tot het audioplatform SoundCloud geblokkeerd. Mediatoezichthouder Roskomnadzor beweert dat het platform 'valse informatie' over de oorlog in Oekraïne verspreid.
Lees verder