Doorgaan naar hoofdcontent

Payhawk introduceert Solution Partner Programma

De Zaak
Payhawk introduceert Solution Partner Programma

Payhawk, het platform voor uitgavenbeheer dat bedrijfskaarten, betalingen en factuurbeheer combineert, introduceert vandaag het Payhawk Solution Partner Program. Dit volgt op de release van nieuwe producten in de VS en het VK in september, en de bekendmaking van een omzetgroei van 520% over 2022.Via het Solution Partner Programma krijgen klanten van Payhawk toegang tot een … Continued

The post Payhawk introduceert Solution Partner Programma  appeared first on De Zaak.

Lees verder

Hoe word je een B Corp?

Steeds meer ondernemers willen duurzaam ondernemen. Op die manier zetten ondernemers zich in voor een duurzame wereld op het gebied van de maatschappij, de mens en het milieu. Het kan behoorlijk wat voordelen met zich meebrengen om een B Corp te worden. Niet voor niets vergt het daarom wat inspanning om zo'n certificaat te behalen.

The post Hoe word je een B Corp? appeared first on De Zaak.

Lees verder

De meest gemaakte fouten bij zakelijk verhuizen

Als ondernemer toe aan een groter bedrijfspand, of is er een pand vrijgekomen op jouw absolute droomlocatie? Dan staat er een zakelijke verhuizing op je te wachten. Om een zakelijke verhuizing soepel te laten verlopen, is het belangrijk om fouten zo veel mogelijk te voorkomen. Benieuwd naar de meest gemaakte fouten bij zakelijk verhuizen? Wij zetten er hieronder een aantal voor je op een rij. Zo weet jij straks zeker dat jij deze fouten niet maakt!

The post De meest gemaakte fouten bij zakelijk verhuizen appeared first on De Zaak.

Lees verder

De toekomst van zakelijk krediet

Vandaag de dag is het zeker niet altijd de bank waar ondernemers aankloppen als ze extra kapitaal zoeken. Krediet is op veel andere manieren te krijgen. De Nederlandse Fintech Five Degrees organiseert op donderdag 27 oktober een ronde tafel waar twee experts zullen spreken over de laatste ontwikkelingen op het gebied van kredietverlening aan het MKB. Belangstellenden zijn voor deze bijeenkomst in Amsterdam (16.00 – 18.00 uur) van harte welkom.

The post De toekomst van zakelijk krediet appeared first on De Zaak.

Lees verder

Is elektrisch rijden echt zoveel beter dan rijden op benzine?

We zien steeds meer elektrische auto's rijden. Het aanbod wordt groter, we zien meer laadpalen op het werk of bij tankstations en ook in het nieuws wordt de opkomst van de elektrische auto meer dan ooit besproken. Wat vooral naar voren komt is dat elektrische auto's beter voor het milieu zijn dan auto's die op … Continued

The post Is elektrisch rijden echt zoveel beter dan rijden op benzine? appeared first on De Zaak.

Lees verder

Gouden tips voor gezond ondernemen

Als je leest over een gezonde onderneming gaat het waarschijnlijk in negen van de tien gevallen over de financiƫle kant van het verhaal. Uiteindelijk onder de spreekwoordelijke streep, zal dit ook de factor zijn waarop een onderneming wel of niet kan voortbestaan. Maar om financieel gezond te kunnen ondernemen, hebben meerdere factoren hier invloed op. In dit artikel hebben we het over gouden tips voor een gezonde onderneming.

The post Gouden tips voor gezond ondernemen appeared first on De Zaak.

Lees verder