Doorgaan naar hoofdcontent

‘Mogelijke fusie Getir en Gorillas’

EMERCE
'Mogelijke fusie Getir en Gorillas'
Flitsbezorger Getir voert volgens Bloomberg vergevorderde gesprekken met zijn Duitse rivaal Gorillas. Met de overname zou Getir vooral de Duitse markt kunnen betreden.
Lees verder

PostNLwil Herna Verhagen herbenoemen als CEO
De Raad van Commissarissen van PostNL wil Herna Verhagen opnieuw voor vier jaar benoemen als CEO en lid van de Raad van Bestuur van PostNL tijdens de Jaarlijkse Algemene Vergadering van Aandeelhouders in 2023.
Lees verder

Zalando, Intershop en Incentro in Emerce Collections Platforms
Met de toenemende technologische mogelijkheden is het steeds moeilijker navigeren in het e-commerce platform-landschap. Technisch e-commerce consultant Sander Mangel gidst je binnenkort door de voor- en nadelen van de verschillende type platformen en de laatste technologische ontwikkelingen in Emerce Collections vanaf 3 november.
Lees verder

Tweede kortingenfeest Amazon vandaag van start
Amazon belooft tijdens de oktoberversie van Amazon Prime Day, die vandaag is aanvangen, kortingen in diverse categorieën, zoals elektronica van Samsung, Sony, Bose, Garmin en Acer, huis en keukenbenodigdheden van Philips en Bosch.
Lees verder

Darkkitchenketen Casper start in Den Haag en Rotterdam
De Belgische keten van darkkitchens Casper heeft filialen geopend in Den Haag en Rotterdam. Inwoners van de binnensteden kunnen maaltijden laten thuisbezorgen van tien verschillende virtuele restaurants.
Lees verder

'Intellectueel eigendom zorgt voor 30 procent van de banen'
Intellectueel eigendom leidt direct tot meer banen. Die conclusie staat in de laatste editie van een gezamenlijk rapport van het Europees Octrooibureau (EOB) en het Bureau voor Intellectuele Eigendom van de Europese Unie (EUIPO). Dit betekent dat sectoren die gebruik maken van octrooien, handelsmerken, auteursrechten, geregistreerde ontwerpen of kwekersrechten direct werk bieden aan meer dan 61 miljoen mensen in de Europese Unie.
Lees verder

Darkweb markt BidenCash geeft gegevens van 1,2 miljoen creditcards gratis weg
Een marktplaats op het Dark Web genaamd BidenCash heeft de details van meer dan 1,2 miljoen creditcards online gezet, inclusief kaartnummers, vervaldatums, CVV-nummers, kaarthoudersnamen, banknamen, kaarttypen, fysieke adressen, e-mailadressen, burgerservicenummers en telefoonnummers.
Lees verder

Online supermarkt Crisp haalt 75 miljoen euro groeigeld op
Crisp heeft 75 miljoen euro nieuw groeikapitaal opgehaald bij investeerders en kondigt de overname van het Brabantse De Eetfabriek aan. Daardoor stapt het in de markt van de lunch- en maaltijdbezorgingen.
Lees verder

Topman HMD Global (Nokia) weg
De directeur van Nokia-licentienemer HMD Global stapt op. Florian Seiche leidde het Finse bedrijf sinds 2017. Een opvolger is nog niet bekend gemaakt.
Lees verder