Doorgaan naar hoofdcontent

Klantdata Vattenfall gefotografeerd door externe inhuurkracht

EMERCE
Klantdata Vattenfall gefotografeerd door externe inhuurkracht
Uit onderzoek van de politie blijkt dat fraude is gepleegd met klantdata van Vattenfall. Oplichters hebben zich daarbij gericht op ouderen vanaf 80 jaar. Een externe inhuurkracht die werkte voor Vattenfalls klantenservice fotografeerde gegevens van klanten en deelde deze met een derde; beiden zijn opgepakt.
Lees verder

Twitter werknemers waarschuwen Musk: ontslagen 'roekeloos'
Een niet nader genoemd aantal Twitter-werknemers heeft een open brief gericht aan de nieuwe eigenaar Elon Musk, en gewaarschuwd dat eventuele personeelsbezuinigingen 'roekeloos' zouden zijn.
Lees verder

Groei voor KPN in alle sectoren
Voor het vijfde kwartaal op rij groeide de omzet uit diensten van KPN. Het bedrijf zag een gezonde groei van klanten op de consumenten en zakelijke markt, vooral op mobiel. De omzet uit de zakelijke dienstverlening groeide voor het tweede achtereenvolgende kwartaal, waarbij het mkb opnieuw een sterke bijdrage leverde.
Lees verder

Motorola waagt zich aan nieuwe vouwbare smartphone
Motorola heeft de Razr 2022 voorgesteld, zijn compleet nieuwe versie van de vouwbare smartphone die de Lenovo dochter in 2019 op de markt bracht.
Lees verder

YourCampus haalt 2,7 miljoen op voor aanbod secundaire arbeidsvoorwaarden
YourCampus, het platform waar werknemers op budget van hun werkgever zelf hun secundaire arbeidsvoorwaarden kunnen kiezen, heeft 2,7 miljoen euro aan groeikapitaal opgehaald. Met de investering, afkomstig van bestaande en nieuwe investeerders, zal YourCampus het platform met flexibele compensatie uitbreiden en verder uitbreiden binnen Europa.
Lees verder

Aandeelhouder Meta veroordeelt megalomane metaverse plannen
Altimeter Capital, dat ongeveer 0,11 procent van de aandelen in Meta heeft, vindt de investeringen in de metaverse 'enorm en angstaanjagend'. CEO Brad Gerstner wil dan ook dat topman Mark Zuckerberg de investeringen terugbrengt van 10 tot 15 miljard dollar per jaar naar 5 miljard dollar.
Lees verder

Albert Heijn en Coƶperatie VGZ werken samen in Mijn Leefstijlcoach app
Albert Heijn en Coƶperatie VGZ gaan zich samen inzetten om Nederland gezonder te maken met de Mijn Leefstijlcoach app. De gratis app helpt deelnemers volgens beide partners op een positieve manier om beter te eten, meer te bewegen, goed te ontspannen en lekkerder te slapen.
Lees verder

Raad van State: Terechte dwangsom voor Uber Eats vanwege reclamedrukwerk in Rotterdam
Uber Eats mag in Rotterdam geen flyers meer verspreiden aan bewoners zonder Ja/Ja-sticker. Dat staat in een uitspraak van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State van vandaag.
Lees verder

Bringly start gedeelde duurzame logistiek
Bringly start met het inzetten van haar software voor het delen van duurzame capaciteit van de diverse aangesloten vervoerders. De software van Bringly maakt het mogelijk om orders en capaciteit onderling te delen, combineren of wisselen.
Lees verder